Ankaralılar sahil rotası o ilçede! Bilmeyenler şoke oluyor bilenler müptelası

Başkent Ankara'nın sosyal imkanları vatandaşların gündeminde yer alırken zaman zaman araştırma konusu olmaya da devam ediyor. Ankara'da en çok bir deniz olması hayal edilirken bu hayali gerçeğe dönüştüren bir ilçede vatandaşların uğrak noktası oluyor.

Ankaralılar sahil rotası o ilçede! Bilmeyenler şoke oluyor bilenler müptelası

Başkent Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş, şehrin henüz keşfetmediği yerleri ile ilgili olarak araştırmalarını sürdürüyor. Ankara'da gezilip görülmesi gereken çokça nokta yer alırken vatandaşlar da bu alanları keşfetmek üzere araştırmalarını sürdürüyor. Denize kıyısı olmayan Ankara'da vatandaşlar da en çok deniz hasreti çekiyor. Ankaralılar kentte bir deniz olmasını çok istediklerini zaman zaman sosyal medya platformlarından dile getirirken başkentlilerin mutlaka uğraması gereken bir adresi Haberankara.com okurları için derledik.

İç Anadolu bölgesinde bulunan ve Türkiye'nin başkenti konumunda olan Ankara, 25 ilçede vatandaşlara ev sahipliği yaparken deniz hasreti olanları da Gölbaşı ilçesinde ağırlamaya devam ediyor. Ankara'nın nüfusu ile kalabalık ilçeleri arasında yer alan Gölbaşı'ndaki Atatürk Sahil Parkı, Mogan Gölü'nün Konya Yolu tarafından bulunuyor.

ATATÜRK SAHİL PARKI GÖRENLERİ MEST EDİYOR

Gölbaşı ilçesinde bulunan Atatürk Sahil Parkı hem sosyal imkanları hem de görünümü itibariyle vatandaşların dikkatini çekmeye, kafa dinlemek isteyenlerin de uğrak noktası olmaya devam ediyor. Ankaralılar merkeze nispeten uzak bu ilçede sahil keyfi yaşayabilmek için sahil boyu yürüyüşler yapıyor, bisiklet kiralayarak gezintiye çıkabiliyor.

sahil-parki.jpg

Özellikle açık havada sohbet etmenin keyfini çıkarmak isteyenler de kamp sandalyeleri ve masaları ile çay, kahve eşliğinde sohbetin tadına varıyor. Eşsiz manzaranın keyfini sürmek isteyenler piknik yapma imkanı bulurken bu alanda çocukların da keyifli vakit geçirebileceği parklar da bulunuyor. Göl boyunca sahil keyfini sürmek mümkünken alanda gezinti yapmak isteyenler de sakinliğin tadını çıkarıyor.

mogan.jpg

ATATÜRK SAHİL PARKI NEREDE?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü Atatürk Sahil Parkı'nın tam adresi;

Gaziosmanpaşa, 06830 Gölbaşı/Ankara olarak açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-09-11-152049.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER