Ankara'da 10. Renkli Koşu Festivali düzenlendi!

Ankaralılar, şehirlerinin renkli ve eğlenceli yüzünü keşfetmek için 10. Renkli Koşu Festivali'nde buluştu. Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen bu renk dolu etkinlik, her yaştan katılımcıyı bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne oldu.

Ankara'da 10. Renkli Koşu Festivali düzenlendi!

Ankara'da düzenlenen 10. Renkli Koşu Festivali, yerli ve yabancı pek çok katılımcının coşkusunu ve renklerin büyüsünü yaşadığı bir buluşma noktası haline geldi. Renkli toz boyaların havada uçuştuğu etkinlik, insanların beyaz kıyafetlerini rengarenk bir tuvale dönüştürmesine tanıklık etti.

Gölbaşı Belediyesi ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) işbirliği ile düzenlenen 10. Renkli Koşu Festivali, Ankara'nın sosyal ve kültürel çeşitliliğini kutlayan bir platform sunuyor. Her yaş ve yetenekten insanların katılımına açık olması, etkinliği aile dostu bir etkinlik haline getiriyor.

ankara-tasarim-2023-09-17t164925-603.jpg

"FARKLI BİR DENEYİM OLDU"

Festivali ziyaret eden aileler, bu renkli deneyimi çocuklarıyla birlikte yaşamanın keyfini sürdü. Katılımcılardan M. Ö. A.:

"Farklı bir deneyim oldu. Bir yaşındaki bebeğimizle geldik. O da rengarenk oldu. Güzel bir atmosfer. Seneye de gelmeyi düşünüyoruz. Normalde olabildiğince sosyal bir aile olmaya çalışıyoruz. Bugün hem bize bir farklılık olsun hem de oğlumuza bir farklılık olsun diye geldik. Buraya da ilk defa geldik. Bizim için çok iyi oldu" dedi ve ailecek sosyal etkileşimi artırmayı hedeflediklerini belirtti.

ankara-tasarim-2023-09-17t164800-604.jpg

"HARİKAYDI, ÇOK EĞLENCELİYDİ"

Renkli Koşu Festivali'ne ilk defa katılan A. G. ise etkinliği şu sözlerle değerlendirdi:

"Harikaydı, çok eğlenceliydi. Çocuklar da çok keyif aldılar. Çok iyiydi, güzeldi. Bütün anne babalara önerim; kesinlikle çocukların böyle organizasyonlara katılmalarını öneriyorum. Çok sosyalleşiyorlar, çok eğlenceli, çok keyifli. Dilerim herkes katılır"

Ankaralılar, Renkli Koşu Festivali gibi etkinliklerle şehirlerinin enerjisini ve coşkusunu keşfetme fırsatı buluyorlar. Renkli Koşu, Ankara'nın sosyal hayatına renk katan etkinliklerden biri olarak her yıl büyük ilgi görüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER