Ankara Gölbaşı'ndaki bir yatak fabrikasında yangın çıktı!

Ankara’dan gelen bir son dakika haberi ile Gölbaşı ilçesinde bir yatak fabrikasında yangın çıktığı öğrenildi.

Ankara Gölbaşı'ndaki bir yatak fabrikasında yangın çıktı!

Ankara Gölbaşı'ndaki bir yatak fabrikasında yangın çıktı! - Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bir yatak fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, alevleri söndürme çalışmaları devam ediyor.

EKİPLER MÜDAHALE EDİYOR

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan bir yatak fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Gölbaşı ilçesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerine bildirildi.

ekran-goruntusu-2023-07-17-133625.png

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak rüzgarın da etkisiyle yangın fabrikanın büyük bir bölümüne yayıldı. İtfaiye ekipleri alevlerin fabrikanın etrafındaki buğday tarlalarına sıçramaması için büyük çaba sarf etti.

ekran-goruntusu-2023-07-17-133622.png

Ekiplerin çalışmasıyla alevler büyük oranda kontrol altına alınırken ölen ya da yaralananın olmadığı yangında fabrikada büyük çapta zarar oluştuğu bildirildi.

SON GELİŞMELER AKTARILDI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki yatak fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor. İlçenin Yağlıpınar Mahallesi mevkisinde bulunan bir yatak fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Belediye Başkanı Ramazan Şimşek olay yerine gelerek, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

SONRAKİ HABER