Ankara Gölbaşı Belediyesi'nde Tulumtaş Mağarasına vatandaşlardan yoğun ilgi!

Ankara birçok tarihi ve doğal güzelliğiyle bilinen iller arasında yer alırken son olarak Gölbaşı Belediyesi Ankaralı vatandaşlara Tulumtaş Mağarası'nı kazandırdı.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nde Tulumtaş Mağarasına vatandaşlardan yoğun ilgi!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen Tulumtaş Mağarası vatandaşlar tarafından yoğun ziyaret alırken gelen ilk görüntüler ise oldukça dikkat çekti. Her türlü gelişme Gölbaşı Twitter hesabı üzerinden belirtilirken bu defa Tulumtaş Mağarası'na akın akın ziyaretçi geldi.

43.jpg

Ankara birçok tarihi ve doğal güzelliğiyle bilinen iller arasında yer alırken son olarak Gölbaşı Belediyesi Ankaralı vatandaşlara Tulumtaş Mağarası'nı kazandırdı. ''Gizli Kalmış Hzine'' olarak adlandırılan Tulumtaş Mağarası Ankaralıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Gölbaşı Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ''Gizli Kalmış Hazine Gün Yüzüne Çıktı. 5 milyon yıllık geçmişe sahip olan Tulumtaş Mağarası, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Tulumtaş Mağaramızı ziyaret etmek isteyen herkesi Gölbaşı’mıza davet ediyoruz.'' denildi.

TULUMTAŞ MAĞARASI NEREDE?

Yetişkinler için 30 lira, öğrenciler için 15 lira olan Tulumtaş mağarasını gidip ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için adres Tulumtaş Mahallesi, Karayatak Mevkii – Gölbaşı / Ankara'dır.

SONRAKİ HABER