Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu

Başkent Ankara'da pek çok doğal alan yer ediniyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Tulumtaş Mağarası da restore edilerek ziyarete açılırken Gölbaşı Belediyesi'nden Ankaralılara müjde niteliğinde bir haber geldi.

Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu

Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu - Başkent Ankara'daki doğal güzellikler saymakla bitmiyor. Doğal mirasların gelecek nesillere korunarak aktarılması amacıyla çalışmalar hız kesmeden devam ederken başkentlinin boş vakitlerini Ankara'yı keşfe ayıracağı yeni adres belli oldu.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Tulumtaş Mağarası'nda restorasyon çalışmalarının tamamlandığının müjdesini veren Gölbaşı Belediyesi, Ankaralılara bir de jest yaptı. Haber Ankara okurları için Gölbaşı Tulumtaş Mağarası ile ilgili merak edilenleri derledik.

Ankaralılar buradaTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

TUTULUMTAŞ MAĞARASI RESTORASYON ÇALIŞMALARI BİTTİ

Gölbaşı ilçesinde yer alan Tulumtaş Mağarası'nda restorasyon çalışmaları tamamlandı. Açılışı yapılan Tulumtaş Mağarası hakkında Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek daha "Dünyanın her yerinden gelecek turistleri Gölbaşı'mızda ağırlamayı bekliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir kararlılıkla ve azimle "100. Yılın Model Kenti" olma yolunda, Gölbaşı'nı bir marka olarak dünyaya duyurma çalışmalarımıza devam ediyoruz." açıklamasına yer vermişti.

ankara-golbasi-belediyesi-duyurdu-restorasyonu-tamamlandi-o-tarihe-kadar-tamamen-ucretsiz-oldu.jpg

Gölbaşı Belediyesi tarafından turizme kazandırılmak üzere çalışmaların tamamlandığı Tulumtaş Mağarası'na ziyaretçi kabulünün başladığı bildirildi.

ANKARA GİZLİ KALMIŞ HAZİNESİNE KAVUŞTU

Gölbaşı Belediyesi Tulumtaş Mağarası'nın ziyarete açıldığını bildirerek ''Gölbaşı ve Ankara turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak olan, farklı yoğunluklarda sarkıtlar, dikitler, akmataşlar ve kenartaşlar bulunduran, okyanus kalıntıları içeren Tulumtaş Mağarası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.'' ifadelerine yer verdi. Tulumtaş Mağarası, 1 - 5 Ağustos tarihleri arasında ise ücretsiz olarak hizmet verecek.

ankara-golbasi-belediyesi-duyurdu-restorasyonu-tamamlandi-o-tarihe-kadar-tamamen-ucretsiz-oldu-001.jpg

Gölbaşı'nın Tulumtaş Mahallesi sınırları içinde, Karayatak mevkiinde Ankara Çevre Yolu kenarında bulunan Tulumtaş Mağarası, 5 Ağustos Cumartesi gününe kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER