Gençlerbirliği

Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında sahasında Ahlatcı Çorum FK ile yarın karşılaşacak. Bunun ardından bugün son olarak hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.
Gençlebirliği'nin öğrencilere bilet desteği devam ediyor! Çorum FK maç biletleri Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz Gençlebirliği'nin öğrencilere bilet desteği devam ediyor! Çorum FK maç biletleri Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'nin konuk edeceği Çorum FK maçı için kırmızı - siyahlı kulüp Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine biletleri ücretsiz yaptı.
Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği play - off'u yakından ilgilendiren mücadelede Ahlatçı Çorum FK'yi konuk edecek.
Gençlerbirliği'nde yaprak dökümü! Oyuncular bir bir ayrılıyor Gençlerbirliği'nde yaprak dökümü! Oyuncular birer birer ayrılıyor Büyük mali sorunlar yaşamaya devam eden Gençlerbirliği'nde kadronun deneyimli ve önemli oyuncuları kulüpten birer birer ayrılıyor.
Gençlerbirliği'nin Şubat ayı fikstürü belli oldu Gençlerbirliği'nin Şubat ayı fikstürü belli oldu Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Şubat ayında ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynatyacağı maçların programı belli oldu.
Şansızlıklar Gençlerbirliği'nin peşini bırakmıyor Şansızlıklar Gençlerbirliği'nin peşini bırakmıyor Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya gelen Gençlerbirliği, Yatabare ile maçın başında yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremedi ve son dakikada yediği goller Bodrum'da 3 puanı bıraktı.
Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu! Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu! Bugün gerçekleşen Gençlerbirliği ile Bodrum FK karşılaşmasında, Gençlerbirliği son dakika gelen gol ile 1-0 mağlup oldu.
Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı! Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı! Bu hafta pazar günü Bodrum FK ile gerçekleştirilecek olan maç için Gençlerbirliği maç hazırlıklarına başladı. Kırmızı-siyahlı başkent ekibi maç saatini bekliyor.
Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda play - off hatını yakından ilgilendiren maçta Bodrum FK ile karşılaşacak.
Gençlerbirliği'nin 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası programı belli oldu Gençlerbirliği'nin 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası programı belli oldu Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in 21 ve 22. haftası ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maç programı belli oldu.
Jimmy Durmaz 10 yıl sonra Gençlerbirliği antrenmanında Jimmy Durmaz 10 yıl sonra Gençlerbirliği antrenmanında Gençlerbirliği'nde daha önce kırmızı - siyahlı formayı giyen Jimmy Durmaz 10 yıllık aranın ardından Gençlerbirliği ile antrenmanlara başladı.
Gençlerbirliği 100'üncü yılına özel hatıra bileti çıkarıyor Gençlerbirliği 100'üncü yılına özel hatıra bileti çıkarıyor Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği 100'üncü yılına özel taraftarlara ve futbolseverlere hatıra bileti çıkarıyor.