Gençlerbirliği

Gençlerbirliği duyurdu! Bandırmaspor karşılaşması Eryaman Stadyumu'nda oynanmayacak! Gençlerbirliği duyurdu! Bandırmaspor karşılaşması Eryaman Stadyumu'nda oynanmayacak! Bugün Gençlerbirliği tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Gençlerbirliği ile Bandırmaspor karşılaşmasının saha şartlarından dolayı oynanmayacağı ifade edildi.
Gençlerbirliği'nde düşüş devam ediyor! Adım adım play-off'tan uzaklaşıyor Gençlerbirliği'nde düşüş devam ediyor! Adım adım play-off'tan uzaklaşıyor Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği son dönemde aldığı başarısız sonuçlarla play-off potasından uzaklaşmaya başladı.
Gençlerbirliği Eyüpspor deplasmanında Gençlerbirliği Eyüpspor deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda bugün Eyüpspoı ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği  Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı! Gençlerbirliği Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı! Başkent temsilcisi takımı güçlendirmek adına yapılan transferler kapsamında Gaetan Loamba Laura'yı ve James Lea Siliki'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Her iki futbolcunun da sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katıldığı öğrenildi.
Gençlerbirliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı Gençlerbirliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı Gençlerbirliği, Arif Ölmez başkanlığında toplanan yönetim kurulunun olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldığını açıkladı.
Gençlerbirliği'nin peşini sorunlar ve şansızlıklar bırakmıyor! Gençlerbirliği'nin peşini sorunlar ve şansızlıklar bırakmıyor! Mali dar boğazdan geçen Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kapısını açmışken son dakika yediği gol ile maç uzatmalara gitti. Heyecanlı karşılaşmanın ilk uzatma devresinin sonunda golü yiyen kırmızı-siyahlılar kupaya veda etti.
Sinan Kaloğlu maçı değerlendirdi! Son saniyelerde topu ileride tutmalıydık Sinan Kaloğlu maçı değerlendirdi! Son saniyelerde topu ileride tutmalıydık Bugün Gençlerbirliği ile Trabzonspor maçının tamamlanmasının ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu tarafından maç hakkında değerlendirmelere yer verildi.
Gençlerbirliği kupaya veda etti Gençlerbirliği kupaya veda etti Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
Kupa maçı öncesi Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da önemli eksikler var Kupa maçı öncesi Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da önemli eksikler var Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşı karşıya gelecek molan Gençlerbirliği ile Trabzonspor'da maç öncesi önemli eksikler bulunuyor.
Gençlerbirliği Elias Durmaz transferiyle kardeşler birliği oldu Gençlerbirliği Elias Durmaz transferiyle kardeşler birliği oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği kadrosuna Jimmy Durmaz'ın kardeşi Elias Durmaz'ı kattı. Teknik heyetinde ve futbolcularında kardeş isimler bulunan Ankara ekibi 4'üncü kardeş ismi kırmızı - siyahlı renklerle buluştu.
Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bugün evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı! Yarın gerçekleşecek olan Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının öncesinde bugün Gençlerbirliği tarafından maç hazırlıkları tamamlandı.