Gençlerbirliği

Genel kurul öncesi İsmet Beltan veda etti Genel kurul öncesi İsmet Beltan veda etti Gençlerbirliği'nde 3 Mart Pazar gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesi yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan yaptığı açıklama ile veda etti.
Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor Trendyol 1. Lig'de son haftalarda olumsuz sonuçlar alan Gençlerbirliği önündeki Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile yeniden çıkışa geçmek ve kara bulutları dağıtmak istiyor.
Gençlerbirliği'nde ilk başkan adayı belli oldu! Eski milli basketbolcu Murat Şamil Şen adaylığını açıkladı Gençlerbirliği'nde ilk başkan adayı belli oldu! Eski milli basketbolcu Murat Şamil Şen adaylığını açıkladı Seçimli genel kurula giden Gençlerbirliği'nde ilk başkan adayılığını açıklayan isim Murat Şamil Şen oldu.
Gençlerbirliği son 3 yıldaki 8'inci kongresini pazar günü gerçekleştirecek Gençlerbirliği son 3 yıldaki 8'inci kongresini pazar günü gerçekleştirecek Gençlerbirliği 3 Mart Pazar günü Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda genel kurula gidecek. Kırmızı-siyahlıalrın son 3 yıldaki 3'üncü kongresi olacak.
Gençlerbirliği TFF'nin Eryaman kararını siyah çelenk bırakarak protesto etti Gençlerbirliği TFF'nin Eryaman kararını siyah çelenk bırakarak protesto etti Gençlerbirliği yöneticileri ve taraftarlar TFF'nin kırmızı-siyahlıları Eryaman Stadyumu'nda oynatmamasını siyah çelenk bırakrak protesto etti.
Gençlerbirliği Yöneticisi İsmet Beltan'dan TFF'ye sitem! Gençlerbirliği Yöneticisi İsmet Beltan'dan TFF'ye sitem! Bugün Gençlerbirliği Yöneticisi İsmet Beltan tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda Türkiye Futbol Federasyonu'na Eryaman Stadyumu konusunda tepki dile getirildi.
Gençlerbirliği Aktepe'de Şanlıurfaspor'u konuk edecek Gençlerbirliği Aktepe'de Şanlıurfaspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Şanlıurfaspor'u konuk edeceği mücadelede Eryaman Stadyumu'nda devam eden bakım çalışmaları nedeniyle Aktepe Stadyumu'nda oynanacak.
Gençlerbirliği'nin galibiyet hasretini 5 maça play-off hattı ile fark 6'ya yükseldi Gençlerbirliği'nin galibiyet hasretini 5 maça play-off hattı ile fark 6'ya yükseldi Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği 24. haftada deplasmanda Manisa FK ile 1-1 berabere kalırken kırmızı-siyahlıların galibiyet hasreti 5'e play-off hattı ile puan farkı 6'ya yükseldi.
Gençlerbirliği, Manisa FK karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı! Gençlerbirliği, Manisa FK karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı! Bugün Gençlerbirliği ile Manisa FK arasında gerçekleştirilen karşılaşmada, Gençlerbirliği'nin attığı son dakika golü sayesinde maçın beraberlik ile sonuçlandığı öğrenildi.
Gençlerbirliği, yarın gerçekleşecek Manisa FK maçı hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, yarın gerçekleşecek Manisa FK maçı hazırlıklarını tamamladı! Yarın Manisa FK ile gerçekleşecek olan karşılaşma için başkent ekibi bugün antrenmanlarını yaparak maç için hazırlıklarını tamamladı.
Gençlerbirliği Manisa FK deplasmanında Gençlerbirliği Manisa FK deplasmanında Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Manisa Fubol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği'nin Manisa FK maçını yönetecek hakem belli oldu Gençlerbirliği'nin Manisa FK maçını yönetecek hakem belli oldu Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'nin Manisa FK ile deplasmanda oynayacağı mücadelede hakem Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak.