Gençlerbirliği

Gençlerbirliği - Kocaelispor maçı biletleri satışa çıktı Gençlerbirliği - Kocaelispor maçı biletleri satışa çıktı Ocak ayında Sakaryaspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından haftalardır devam eden galibiyet hasretini Altay karşısında sonlandıran Gençlerbirliği mücadeleden 4-0 galip ayrılmıştı. Moral depolayan kırmızı-siyahların bir sonraki sınavı olan Kocaelispor maçının biletleri satışa çıktı.
Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı Gençlerbirliği'nde bir süre boş kalan başkanlık koltuğuna 3 Mart Pazar günü seçimli genel kurul sonucunda oturan Osman Sungur önce kulüpte alacağı olan personel ile futbolcuların alacağını ödedi daha sonra Altay deplasmanında liderliğini yaptı.
Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarını kuvvet çalışarak sürdürdü Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarını kuvvet çalışarak sürdürdü Trendyol 1 . Lig'in 27. haftasında Kocaelispor'u konuk edecek Gençlerbirliği maçın hazırlıklarını yaptığı kuvvet antrenmanı ile sürdürdü.
Abdullah Durak'tan Gençlerbirliği'ne iyi haber! 10 ay sonra döndü Abdullah Durak'tan Gençlerbirliği'ne iyi haber! 10 ay sonra döndü Gençlerbirliği forması giyen ve uzun zamandır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Abdullah Durak, 10 ayın ardından antrenmanlara başladı.
Gençlerbirliği'nde son 3 maçın gol yükünü orta sahalar çekti Gençlerbirliği'nde son 3 maçın gol yükünü orta sahalar çekti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin son haftalarda oynadığı maçlarda takımın gol yükünü forvetler değil orta saha oyuncuları çekiyor.
Yeni yönetim ve yeni hava ile Gençlerbirliği 6 maçın ardından güldü Yeni yönetim ve yeni hava ile Gençlerbirliği 6 maçın ardından güldü Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Altay'ı 4-0 mağlup eden Gençlerbirliği ligde 6 maç aranın ardından galibiyet sevincini yaşadı. Kırmızı-siyahlılarda Osman Sungur'un başkanlığa seçilmesinin ardından futbolcu ve teknik heyetin geciken maaşlarının ödenmesi ile sahada moralli ve istekli bir Gençlerbirliği vardı.
Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği deplasman İzmir ekibi Altay ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar rakibini mağlup ederek 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri ile Sinan Kaloğlu bir araya geldi! Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri ile Sinan Kaloğlu bir araya geldi! Spor Lisesi’nin belli periyodlarla düzenlediği kariyer günlerinin konuğu bu sene Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu. Kaloğlu, liseli öğrenciler ile bir araya geldi.
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması! Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması! Bugün 8 Mart dünya Kadınlar Günü nedeni ile Gençlerbirliği yönetimi tarafından kadın çalışanlar için kutlama gerçekleştirildi.
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu 1 oy fark ile seçimi kazanan ve Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sungur göreve geldiklerinde ilk olarak geçmişten gelen borçları ödediklerini söyledi.
Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu! Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu! Trendyol 1.Lig ekibi Gençlerbirliği üst lige çıkma hedefini sürdürmek adına kritik bir maça çıkacak. Kırmızı-siyahlılar deplasmanda ligin son sıralarından kurtulma mücadelesi veren Altay'a konuk olacak.