Gençlerbirliği

Gençlerbirliği sahaya iniyor! Hedef ilk hazırlık maçından galip ayrılmak Gençlerbirliği sahaya iniyor! Hedef ilk hazırlık maçından galip ayrılmak Ankara'nın gelecek sezon Trendyol 1. Ligde mücadele edecek 3 takımından birisi olan Gençlerbirliği'nde hazırlıklar sürüyor. Recep Karatepe yönetiminde çalışmalarına devam eden takım bugün ilk hazırlık maçını oynayacak.
Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu Ankara’nın prestijli futbol takımlarından Gençlerbirliği Spor Kulübü, takım oyuncularından Samed Onur’un antrenman sırasındaki bir pozu üzerinden NBA Türkiye’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası için karşı karşıya gelecek Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası için karşı karşıya gelecek Türkiye'de profesyonel liglerin kurulmasından bu yana süre gelen en eski turnuvalardan olan TSYD Kupası günümüzde eski gücünü kaybetmesine rağmen devam ediyor. Bir zamanlar ülke futbolunun devlerinin katıldığı TSYD kupası günümüzde Ankara Şubesi tarafından devam ettiriliyor.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor Başkent Ankara'nın köklü futbol kulüpleri arasında yer alan Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
Gençlerbirliği Kaleci Erhan Erentürk'ü kadrosuna kattı Gençlerbirliği Kaleci Erhan Erentürk'ü kadrosuna kattı Ankara'nın futboldaki en önemli temsilcilerinden Gençlerbirliği anlaştığı isimleri birer birer duyurmayı sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar son olarak kaleye bir takviye yaptı.
Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı! Gençlerbirliği Kick Boks Takımı Konya’daki turnuvada 7 madalya kazandı! Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 7 madalya kazandı.
Gençlerbirliği Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu Gençlerbirliği Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden başkent ekibi önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Manisa FK'nın tecrübeli stoperi ile 1+1 yıllığına anlaşmaya vardı.
Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti Gençlerbirliği futbolcuları sezon öncesi sağlık testinden geçti Gençlerbirliği yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde top başı yapan futbolcular rutin sağlık kontrolünden geçirildi.
Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu Takımlar 2024 -2025 sezonu için hazırlıklarına yavaş yavaş başlarken taraftarlarda desteklemek adına maçları beklemeye başladı. Takımlarını tribünde desteklemek isteyenler ise kombine fiyatlarını araştırmaya başladı.
Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı Gençlerbirliği Fıratcan Üzüm'ü kadrosuna kattığını açıkladı Kırmızı siyahlılar yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada son olarak Göztepe'de forma giyen Fıratcan Üzüm ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi Geçtiğimiz sezon bir üst lige yükselme umutlarını ligin son haftasında kaybeden başkent ekibi sezona Süper Lig parolası ile başladı. Yeni sezona yeni teknik ekiple başlayan Gençler sezonu açtı.
Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi Başkent ekibi son olarak İsmail Kartal'ın yardımcılığını yapan Recep Karatepe'nin takımın başına geçirildiğini açıklamıştı. Kırmızı siyahlılar yeni hocaları için kulüp tesislerinde basın mesnupları ile bir araya geldi.