Gençlerbirliği

Gençlerbirliği - Adanaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti! Gençlerbirliği - Adanaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti! Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği, Adanaspor'u konuk etti. Yapılan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.
Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Gençlerbirliği üst lige yükselme adına kritik bir maça çıkacak. Play-Off Hattının ucunda yer alan kırmızı-siyahlılar kazanmayı tek seçenek olarak belirledi.
Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetler ile küllerinden doğan Gençlerbirliği ligi milli aranın ardından oynadığı ilk karşılaşmada da kazanan taraf olmuştu.
Gençlerbirliği yönetimi, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi! Gençlerbirliği yönetimi, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi! Bugün Gençlerbirliği yönetimi Beştepe İlhan Cavcav Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.
Gençlerbirliği, Boluspor'u 2-1 mağlup etti! Gençlerbirliği, Boluspor'u 2-1 mağlup etti! Bugün gerçekleştirilen Gençlerbirliği - Boluspor karşılaşmasında, Gençlerbirliği, Boluspor'u 2-1 mağlup etti.
Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig verilen aranın ardından kaldığı yerden devam edecek. Play-Off'lara kalmak ve oradan da bir üst lige yükselme hedefini kovalayan Gençlerbirliği, mücadeleden galip ayrılan taraf olmak istiyor.
ANGİAD’tan Gençlerbirliği'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi! ANGİAD’tan Gençlerbirliği'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi! Ankara Genç İş İnsanları Derneği (ANGİAD) Yüksek İstişare Kurulu Başkan ve üyeleri, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret ederek yeni görevler için hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gençlerbirliği - Boluspor maç biletleri satışa çıktı! Gençlerbirliği - Boluspor maç biletleri satışa çıktı! 2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Gençlerbirliği - Boluspor maçı için biletlerin satışa çıkarıldığı duyuruldu.
Gençlerbirliği genel menajerlik görevi için Ali Ekber Düzgün ile anlaşma sağladı! Gençlerbirliği genel menajerlik görevi için Ali Ekber Düzgün ile anlaşma sağladı! Gençlerbirliği, bugün yaptığı açıklama ile birlikte boşalan genel menajerlik görevi için Ali Ekber Düzgün ile anlaşma sağladığını duyurdu.
Gençlerbirliği kadın futboluna yaptığı yatırımları sürdürüyor! Gençlerbirliği kadın futboluna yaptığı yatırımları sürdürüyor! Ankara'nın köklü spor kulüplerinden Gençlerbirliği, kadınların futbolda daha fazla yer alması için geliştirdiği projesinde gelinen son noktayı açıkladı. Yeni bir proje olmasına rağmen kazanımlarının fazla olması memnuniyet verici olarak yorumlandı.
Gençlerbirliği A Takım’ı, maç eksiğini U-19 takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı! Gençlerbirliği A Takım’ı, maç eksiğini U-19 takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı! Bugün Gençlerbirliği A Takımı, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini, U-19 takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı.
Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol duyurdu! Olası transfer yasağı engellendi Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol duyurdu! Olası transfer yasağı engellendi Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından bugün yapılan açıklamalara göre FIFA’ya başvuran toplam 6 oyuncunun borçlarının ödenerek olarak transfer yasağının engellendiği ifade edildi.