Gençlerbirliği

Gençlerbirliği Kocaelispor maçına hazır Gençlerbirliği Kocaelispor maçına hazır Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği'nin maç takvimi takip ediliyor. Maç takvimi kamuoyunun bilgisine sunulurken Gençlerbirliği, Kocaelispor maçı hazırlıklarını da tamamladı.
Gençlerbirliği Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Ligde bir sezonu daha geride bırakan Gençlerbirliği bu sezon yıllardır beklenen Süper Lig biletini almak istiyor. Yeni sezonu başkentten uzakta geçirecek olan kırmızı siyahlılar maç saatini beklemeye başladı.
Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı Gençlerbirliği defans oyuncusu Oğuzhan Berber ile yeniden anlaştı Futbol tutkunları son günlerde transfer heyecanı yaşıyor. Tuttukları takımların transfer sürecine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler yapılan açıklamaları takip ederken Gençlerbirliği'nden yeni açıklama geldi.
Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı Gençlerbirliği Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile sözleşme imzaladı Futbol camiasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Gençlerbirliği, Slovenyalı Stoper Zan Zuzek ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyururken detaylar da açıklandı.
Gençlerbirliği Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladı Gençlerbirliği Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladı Futbol dünyasında transfer dönemi devam ederken takımların yeni anlaşmaları da yakından takip ediliyor. Gençlerbirliği, Mert Tekin ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyururken detaylar da belli oldu.
Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor Gençlerbirliği Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor Futbol karşılaşmaları taraftarların yakın gündeminde yer alırken Gençlerbirliği de Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Gençlerbirliği transferde gaza bastı! 2 isim birden açıkladılar Gençlerbirliği transferde gaza bastı! 2 isim birden açıkladılar Trendyol 1. Ligin bu sene iddialı ekiplerinden olan Gençlerbirliği TSYD kupası ve lig öncesi rakiplerine göz dağı verdi. Başkent ekibi Michal Jan Nalepa ve Mete Kaan Demir'i kadrosuna kattığını açıkladı.
Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu Yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden Gençlerbirliği önemli bir prova yaptı. Süper Ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşan Başkent ekibi sahada istediği sonucu alamadı.
Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek! Gençlerbirliği hazırlık maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek! Ankara temsilcisi Gençlerbirliği yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık maçını bugün oynayacak. Kırmızı siyahlılar transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş ile Kocaeli'nde maç yapacak.
Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti! Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti! Geçen sezonu Ankara ekibinde geçiren Bostan sezonun büyük bir kısmında yedek kulübesinde oturmuş, sonradan kendine verilen şansı çok iyi değerlendirmişti. Kısa zamanda büyük bir performansa sahip olan Bostan'ın yeni takımı belli oldu.
Gençlerbirliği sahaya iniyor! Hedef ilk hazırlık maçından galip ayrılmak Gençlerbirliği sahaya iniyor! Hedef ilk hazırlık maçından galip ayrılmak Ankara'nın gelecek sezon Trendyol 1. Ligde mücadele edecek 3 takımından birisi olan Gençlerbirliği'nde hazırlıklar sürüyor. Recep Karatepe yönetiminde çalışmalarına devam eden takım bugün ilk hazırlık maçını oynayacak.
Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu Gençlerbirliği NBA’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu Ankara’nın prestijli futbol takımlarından Gençlerbirliği Spor Kulübü, takım oyuncularından Samed Onur’un antrenman sırasındaki bir pozu üzerinden NBA Türkiye’ye ilginç bir hatırlatmada bulundu.