Gençlerbirliği

Gençlerbirliği’nden öğretmen ve öğrencilere ücretsiz bilet jesti! Gençlerbirliği’nden öğretmen ve öğrencilere ücretsiz bilet jesti! Bugün okulların ara tatile girilmesinin ardından Gençlerbirliği tarafından öğrenci ve öğretmen için tatil hediyesi olarak ücretsiz bilet verileceği ifade edildi.
Sinan Kaloğlu’ndan Haber Ankara'ya transfer itirafı! Geç kaldığımız için ismi geçen ve geçmeyen oyuncuları kaçırdık Sinan Kaloğlu’ndan Haber Ankara'ya transfer itirafı! Geç kaldığımız için ismi geçen ve geçmeyen oyuncuları kaçırdık Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turuna kalmalarının ardından ilk özel röportajını Haber Ankara'ya verdi. Kaloğlu, Hangi oyuncular geç kalındığı için transfer edilemedi, başkan Niyazi Akdaş ile görüşmesinde neler konuştu, başkanlığa devam edip etmeyecek mi, Avrupa’da hangi takımı çalıştırmak istiyor? sorularına içtenlikle yanıt verdi.
Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi! Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi! Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili için hazırladığı sürprizi duyurdu.
Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan maç öncesi çocuklara karne hediyesi Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan maç öncesi çocuklara karne hediyesi Gençlerbirliği'nin Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, başkent ekibinin Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Sakaryaspor ile oynayacağı maç öncesi çocuklara karne hediyesi olarak 250 adet kitap verecek.
Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği Özgür Baran Aksaka'yı transfer etti Gençlerbirliği Özgür Baran Aksaka'yı transfer etti Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Başkent temsilcisi Gençlerbirliği kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda mücadele eden Trendyol 1. Lig ekipleri Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün oynayacağı maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.
Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
Ümraniye maçının ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Kaloğlu konuştu! Takım içerisinde belirsizlik var Ümraniye maçının ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Kaloğlu konuştu! Takım içerisinde belirsizlik var Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalırken maç sonunda teknik direktör Sinan Kaloğlu, döndükten sonra başkan Niyazi Akdaş ile görüşeceğini belirtti.
Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada 1-1 beraberlik geldi! Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada 1-1 beraberlik geldi! Bugün Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında yaşanan karşılaşmanın ardından maç 1-1 skoru ile beraberliğin geldiği öğrenildi.
Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor! Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor! Şirketleşme Genel Kurul Toplantısı'nı düzenlemek amacı ile iki kez 4'te 3 çoğunluğu sağlayamayan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı Niyazi Akdaş, yeterli maddi kaynağı bulamadığı gerekçesi ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanlık görevinden istifa kararı aldı.
Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde takım kaptanlarından Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı.