U15 Kız Milli Takımı kampına Gençlerbirliği 2 oyuncu gönderecek!

Gençlerbirliği yeni sezon çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı da bu kapsamda kadrosunu güçlendirmişti. U15 Kız Milli Takımı'na Gençlerbirliği 2 oyuncu göndererek büyük başarı yakaladı.

U15 Kız Milli Takımına Gençlerbirliği 2 oyuncu gönderecek!

Erkek takımında olduğu gibi Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’nda da çalışmalar tüm hızı ile devam ederken 2024 - 2025 sezonu için takım kadrosu güçlendirilmişti. Kadın futbol takımı bir yandan lig çalışmalarına devam ederken bir yandan da milli takım hazırlık kampları için adaylarını belirlemişti. Bu kapsamda U15 Kız Milli Takım kampına Gençlerbirliği 2 oyuncu yollama başarısını gösterdi.

GENÇLERBİRLİĞİ KADIN TAKIMI U15 KIZ MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNA 2 OYUNCU GÖNDERDİ !

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği sportif faaliyetlerine tüm hızı ile devam ederken resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "U15 Kız Milli Takımına Gençlerbirliği’mizden 2 Oyuncu

Bosna Hersek Gelişimi Turnuvası’na katılacak olan U15 Kız Milli Takımı’nın hazırlık kampına Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mızdan 2 oyuncu davet edildi. 1-8 Ekim 2024 tarihlerinde Bosna Hersek'te Gelişim Turnuvası'na katılacak olan U15 Kız Millî Takımı’mızın aday kadrosuna, Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mızdan orta saha oyuncusu Emine Su Erat ve forvet oyuncusu Yağmur Avcı davet edildi. 2-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Erzurum'da U15 Kız Milli Takımı ile hazırlık kampına katılacak olan her iki oyuncumuzu tebrik eder başarılarının devamını dileriz." diyerek hazırlık kampına 2 oyuncusunun davet edildiğini duyurdu.

Gençlerbirliği Kadın Futbol takımında forma giyen orta saha oyuncusu Emine Su Erat ve forvet oyuncusu Yağmur Avcı'da U15 Milli Takım hazırlık kampına katılma hakkı kazanmış oldu. 2 Eylül tarihinde başlayacak olan kamp 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER