Pendikspor - Gençlerbirliği maçı bilet satışları devam ediyor

Trendyol 1. Lig 6. hafta maçları bu akşam oynanacak 2 maçla başlayacak. Gençlerbirliği taraftarlar ile takımlarının maçını izlemek için Cumartesi gününü bekleyecek.

Pendikspor  - Gençlerbirliği maçı bilet satışları devam ediyor

Süper Lige çıkmak için takımların kıyasıya mücadele verdiği Trendyol 1. Lig her hafta heyecan verici maçlara sahne oluyor. Takımlar ligde birinci aşamada ilk 2, ikinci aşamada ise ilk 7'de olmanın mücadelesini veriyor.

Bu konuda Gençlerbirliği de artık Süper Lig hasretini sonlandırmak için her maça galibiyet parolasıyla çıkmaya devam ediyor. Geçen sene averajla kaçırılan Play-Off bileti sonrasında önemli bir değişim geçiren Başkent temsilcisi kötü başladığı sezonda iyi sonradan toparlanmaya başlamıştı.

DEPLASMAN TARAFTARININ ÖDEMESİ GEREKEN PARA MİKTARI

Son iki maçını kazanan Gençlerbirliği bu maçını da kazanmak için Cumartesi günü saat 16:00'da Pendikspor ile karşılaşacak. İstanbul Pendik Stadyumunda oynanacak bu mücadeleyi izlemek isteyen Gençlerbirliği taraftarının ödemesi gereken para miktarı belli oldu.

Başkent ekibini deplasmanda yalnız bırakmak istemeyen Gençlerbirliği taraftarları için misafir tribün fiyarı 195 TL olarak belirlendi. Pendikspor taraftarları ise 150-500 TL arasında değişen fiyatlarda bilet alıp takımlarını bu maçta destekleyebilecekler.

3. sıradaki 9 puanlı Pendikspor ve 7. sıradaki 8 puanlı Gençlerbirliği'nin arasında sadece 1 puanlık bir fark bulunuyor. Bu durum takımların sıralamadaki yerlerinin ne kadar değişken olduğunu tekrar gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER