Osman Sungur 101'inci yıl mesajında destek çağrısı yaptı

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, kulübün 101'inci kuruluş gününü kutladığı video mesajda Kocaelispor maçının play-off açısından önemli olduğunu belirterek destek çağrısında bulundu.

Osman Sungur 101'inci yıl mesajında destek çağrısı yaptı

Gençlerbirliği Spor Kulübü, 101'inci kuruluş gününü kutladı. Kırmızı - siyahlı kulübün Başkanı Osman Sungur'da Gençlerbirliği'nin 101. yaşını video mesaj ile kutlarken, play-off mücadelesi veren takımı Kocaelspor karşısında destekleme çağrısında bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği bugün Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Dün kulübün kuruluşunun 101'inci yılı nedeniyle Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, camiaya bir video mesaj yayımladı.

Gençlerbirliği'nin 101'inci yaş gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sungur, Kocaelispor maçının önemini belirterek futbolseverleri ve şehri maça ederek şu ifadeleri kullandı:

"Çok değerli Gençlerbirliği camiası; 14 Mart 1923 tarihinde kurulan asırlık çınarım Gençlerbirliğimizin bugün 101. yaş gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım Gençlerbirliğimiz yüzyıllar boyu birçok neslin takip ettiği, bizim her zaman gururumuz olacak başarılarına devam eder. Bu vesileyle bir mesaj daha vermek istiyorum. Kocaelispor ile çok önemli bir maçımız var. Tüm taraftarları, tüm sporseverleri, tüm Ankaralı’ları Eryaman Stadı’na bekliyorum. Sadece bu maç için değil; Play-off şansımız devam ediyor, tüm maçlarımızda hepinizi stadımızda görmek bizleri son derece mutlu edecektir..."

PLAY-OFF MÜCADELESİ VEREN GENÇLERBİRLİĞİ HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Trendyol 1. Lig'de geçen hafta Altay'ı 4-0 mağlup eden ve hanesine 3 puanı yazdıran Gençlerbirliği evinde Kocaelispor'u da mağlup ederek play - off mücadelesinde yara almak istemiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER