Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti!

Geçen sezonu Ankara ekibinde geçiren Bostan sezonun büyük bir kısmında yedek kulübesinde oturmuş, sonradan kendine verilen şansı çok iyi değerlendirmişti. Kısa zamanda büyük bir performansa sahip olan Bostan'ın yeni takımı belli oldu.

Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti!

Fenerbahçe altyapısından çıkan ve potansiyeli ile kısa zamanda dikkatleri üzerine geçen 20 yaşındaki genç futbolcu Gençlerbirliği ile önemli bir istatistik yakalamıştı. Başkent temsilcisinde çıktığı 19 maçta 9 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koyan Bostan Fenerbahçe'nin sözleşmesine koyduğu maddeden dolayı yeniden Fenerbahçe'ye dönmüştü.

YENİ SEZONDA SÜPER LİG'DE OLACAK

Sarı lacivertlilerin kadro planlamasında yer almayan Melih Bostan'ın Konyaspor'a transfer olduğu öğrenildi. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Fenerbahçe'den Umut Nayır ve Melih Bostan'ı kadrolarına kattıklarını duyurdu.

Melih Bostan Gençlerbirliği'ne veda etti!

Bu gelişme sonrasında Melih Bostan sosyal medya hesabı üzerinden Gençlerbirliği'ne bir veda paylaşımı yaptı. Genç oyuncu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Gençlerbirliği Ailesi; Bugün büyük bir minnettarlık ve hüzünle bu güzel kulüpten ayrılıyorum. Burada geçirdiğim her an, sizlerin desteğiyle daha anlamlı oldu.

Başta kulüp başkanımız, yönetim kurulu üyeleri, Sinan Kaloğlu hocam ve ekibi olmak üzere, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve armaya gönlünü adamış taraftarlarımıza teşekkürü borç bilirim"

KIL PAYI LİGDE KALMIŞLARDI

Konyaspor geçen sezonu MKE Ankaragücü'nün sadece 1 puan önünde tamamlayarak ligde kalmayı başarmıştı. Kötü bir performans geçiren Anadolu ekibinin bu sezon neler yapacağı taraftarları tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER