Manisa FK - Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu

Trendyol 1. Lig mücadelesinde 8. haftanın maç programı belli olurken Gençlerbirliği'nin Manisa deplasmanındaki maçını yönetecek hakemde açıklandı. Gençlerbirliği maçının hakem dörtlüsü belli oldu.

Manisa FK - Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu

Başkenti Trendyol 1. Lig'de temsil eden ve süper lige çıkma mücadelesi veren Gençlerbirliği, 8. haftanın maç programı kapsamında bu hafta Manisa deplasmanına gidecek. Manisa FK ekibi karşısında sahaya mutlak 3 puan hedefi ile çıkacak olan Gençlerbirliği maçını yönetecek hakem dörtlüsü de açıklandı.

MANİSA FK - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, HAKEMİ KİM, MAÇI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

Bu hafta 6 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak olan Manisa FK - Gençlerbirliği maçı için kırmızı siyahlı ekip antremanlarına başlarken maçı yönetecek olan hakemde belirlendi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada "Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Manisa FK ile oynayacağımız maçın hakemi Süleyman Bahadır olmuştur. Bahadır’ın yardımcılığını Güner Mumcu Taştan ve Harun Reşit Güngör yaparken Oğuzhan Aksu 4. hakem olarak sahada görev alacak." denilerek maçın hakeminin Süleyman Bahadır olduğu duyuruldu.

Manisa FK - Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu

Gençlerbirliği'nin 3 puan peşinde koşacağı maç 6 Ekim Pazar günü saat 16:00'da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Maça hazırlık için antremanlarına devam eden Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlamasının ardından Manisa'ya yolculuk edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER