Manisa FK - Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Ligde yukarılardan kopmak istemeyen takımın maçında kimin sahadan mutlu ayrılacağı merak konusu oldu.

Manisa FK - Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ankara'nın köklü futbol takımlarından Gençlerbirliği bir kaç yıldır yer aldığı 1. Ligden uzun yıllardır bir parçası haline geldiği Süper Lige geri dönmek istiyor. Başkentin kırmızı siyahlı ekibi iyi başladığı sezonun devamını getirmek adına önemli bir maça çıkacak.

11 puanlı Gençlerbirliği Trendyol 1.ligin 8. haftasında yarın saat 16:00'da, kendisi ile aynı puana sahip Manisa FK ile karşılaşacak. Ligde şu ana kadar oynadığı 7 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Başkent temsilcisi daha önce hiç yenemediği Manisa FK karşısında bir ilke imza atmak istiyor.

DAHA ÖNCE HİÇ YENEMEDİ

Gençlerbirliği Manisa FK ile bu zamana kadar 6 maç oynadı. Kırmızı siyahlılar bu maçlarda rakibine 4 kez boyun eğdi. 2 maçta ise taraflar 1 puana razı oldu. Yarın Manisa'da oynanacak mücadele her iki takımda maçı kazanıp puanını 14'e yükseltmenin hesaplarını yapıyor.

Her iki taraf içinde büyük bir anlam ifade eden bu mücadele BeINSports ve TRT'nin dijital platformu Tabii'nin 6. kanalından izlenebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER