Kocaelispor hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'ni Başkan Osman Sungur izledi

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenmanı başkan Osman Sungur saha kenarından takip etti.

Kocaelispor hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'ni Başkan Osman Sungur izledi

Gençlerbirliği'nde Kocaelispor mesaisi devam ediyor. Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında evinde Kocaelispor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışmasına geçen kırmızı-siyahlı oyuncular günün tek antrenmanını çift kale maç ile tamamladı.

BAŞKAN OSMAN SUNGUR VE YÖNETİCİLER ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Gençlerbirliği'nin yaklaşık 1 saat süren taktik ağırlıklı antrenmanını, Başkan Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Başkan Osman Sungur daha sonra teknik direktör Sinan Kaloğlu ile saha kenarında kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

GENÇLERBİRLİĞİ 2 MAÇ ARANIN ARDINDAN ERYAMAN'A DÖNÜYOR

Trendyol 1. Lig'de ev sahibi olduğu son 2 maçı Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını oynadığı Aktepe Stadyumu'nda oynayan Gençlerbirliği'nde hasret sona eriyor. Kırmızı - siyahlılar sezon boyu ev sahibi olduğu maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumu'nda Kocaelispor'u konuk edecek. Eryaman Stadyumu'na dönen ve son olarak Altay maçını kazanan Gençlerbirliği bu moralle Kocaelispor'u da mağlup etmek yoluna devam etmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER