Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu

Takımlar 2024 -2025 sezonu için hazırlıklarına yavaş yavaş başlarken taraftarlarda desteklemek adına maçları beklemeye başladı. Takımlarını tribünde desteklemek isteyenler ise kombine fiyatlarını araştırmaya başladı.

Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği taraftarlarına yönelik önemli bir duyuruda bulundu. Söz konusu duyuruda yeni sezon kombinelerinin fiyatları ve ne zaman satışa çıkışa dair bilgiler verildi. Kırmızı siyahlılar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada kombine almak için şartların neler olduğu detaylarını da paylaştı.

"TAKIMINA SAHİP ÇIK"

Kırmızı-karalılar tarafından "Kombineni al, takımına sahip çık" sloganıyla yapılan paylaşımda "2024 - 2025 sezonu 1. Lig ve ZTK (Ziraat Türkiye Kupası) iç saha maçlarında geçerli olmak üzere kombine bilet satışlarımız 02 Temmuz 2024 – Salı saat 11:00’de başlayacaktır" denildi.

Gençlerbirliği'nin yeni sezon kombine fiyatları belli oldu

Yapılan açıklamaya göre yeni sezonda Eryaman Stadyumunda Gençlerbirliği için kombine sahibi olmak isteyenlerin ödemesi gereken rakamlar şu şekilde oldu;

VIP: 10.000 TL
SAĞ-SOL KAPALI: 3750 TL
MARATON: 1923 TL
KALE ARKASI: 1500 TL

HEDİYE FORMA VE İNDİRİM AVANTAJI

Gençlerbirliği yeni sezon kombine satışlarına özel hazırladıkları kampanyaları da duyurdu. Kulüp yayınladığı duyurud VIP kombine bilet alanlara yeni sezon forması hediye edileceğini ve kadın ile öğrencilere kombine satışlarında yüzde 15 indirim yapılacağını açıkladı.

Önümüzdeki hafta içinde başlayacak satışların nasıl bir şekilde sonuçlanacağı merak ediliyor. Gençlerbirliği yönetimi ve takımı da bir yandan sezon çalışmalarını sürdürüyor.,

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER