Gençlerbirliği'nin konuğu Kocaelispor

Trendyol 1. Lig'de 27. haftanın açılış karşılaşmasında Gençlerbirliği evinde Kocaelispor'u konuk edecek.

Gençlerbirliği'nin konuğu Kocaelispor

Trendyol 1. Lig'de 27. hafta heyecanı başlıyor. Açılış karşılaşmasında başkent ekibi Gençlerbirliği evinde Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 15 Mart Cuma (Bugün) saat 20.30'da başlayacak. Mücadelede hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar'ın yardımcı hakemliğini Mehmet Şengül ve Harun Reşit Güngör yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Gültekin olacak.

ÜST SIRALARI YAKINDAN İLGİLENDİREN MÜCADELE

Trendyol 1. Lig'de uzak kaldığı play off hattına yeniden girmek isteyen Gençlerbirliği ile ikincilik hedefi olan Kocaelispor'un karşı karşıya geldiği maç üst sıraları da yakından ilgilendiriyor.

Gençlerbirliği, ligde oynadığı 26 maçta aldığı 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puan ile 9. sırada bulunuyor. Ankara ekibi 6. sırada bulunan 42 puanlı Çorum Futbol Kulübü'nün 5 puan gerisinde yer almasına karşın seri galibiyetler ile play-off hatının içerisinde yer almak istiyor.

Kocaelispor ise ligde oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi ve ikincilik mücadelesinde Göztepe'nin 10 puan gerisinde kaldı. Marmara ekibi 26 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 45 puan topladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER