Gençlerbirliği'nin galibiyet serisi evinde sona erdi

Eryaman'da oynanan Ankara derbisinde gülen taraf 1-0'lık skorla Ankara Keçiörengücü olmuştu. Bu sonucun ardından Gençlerbirliği ligin en formda Ankara takımı unvanını rakibine verdi.

Gençlerbirliği'nin galibiyet serisi evinde sona erdi

Bu sezon 3 maçta sadece 2 puan alan kırmızı karalar sonraki 3 maçını da kazanarak iyi bir ivme kazanmıştı. Uzun süredir devam eden Süper Lig hasretini dindirmek adına iyi bir hava kazanan Gençlerbirliği galibiyet serisini devam ettiremedi.

GENÇLERBİRLİĞİ İÇİN ÜZÜCÜ SONUÇ

Eryaman Stadyumunda oynanan maçta Ankara Keçiörengücü son haftaların formda oyuncusu Mame Diouf'un 43. dakikada attığı golle 1-0 kazandı ve puanını 12 yaparak ligin 3. sırasında kendine yer buldu.

7. Hafta maçlarının tamamlanması halinde sırasında değişiklik olsa bile üst sıralarda yer alacak olan Ankara Keçiörengücü'nde maç sonu büyük mutluluk yaşandı.

PUANLARIN YAKINLIĞI DEVAM EDİYOR

Gençlerbirliği aldığı yenilginin ardından 11 puanda kaldı ve 7. sıraya kadar geriledi. Lig liderinin 13 puanda oluşu ligin zirvesinde takımların puanlarının ne kadar yakın olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Teknik Direktör Recep Karatepe'nin öğrencileri bir sonraki maçını deplasmanda Manisa FK ile oynayacak. Gençlerbirliği bu maçın ardından milli aranın bitmesini bekleyecek. Aranın ardından Gençlerbirliği evinde Amed ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER