Gençlerbirliği'ne hedef 2'de 2

Trendyol 1. ligde 5. hafta mücadeleleri bu hafta başlayacak. Milli aranın ardından takımlar maçlarına kaldıkları yerden devam edecek.

Gençlerbirliği'ne hedef 2'de 2

Lige istediği başlangıcı yapamayan takımlardan olan Gençlerbirliği ilk 4 hafta sonunda sadece 5 puan toplayabilmişti. Kırmızı siyahlılar ligde son galibiyetini araya girmeden önce oynanan 4. hafta mücadelelerinde almıştı.

Üst üste puan kayıplarının ardından bir kez daha akıllarda soru işareti oluşmasına neden olan Gençlerbirliği milli ara öncesinde Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup etmişti. Recep Karatepe'nin öğrencileri bu galibiyetle 20 takımlı 1. ligde 14. sırada milli araya girmişti.

HEDEF GALİBİYET

Aranın ardından Cuma günü ilk maçların oynanacak olmasından dolayı Başkent temsilcisinde oynanacak Erzurumspor maçı hazırlıkları sürüyor. Milli araya galibiyetle giren Gençlerbirliği aradan da galibiyetle çıkmak istiyor.

Rakip Erzurumspor ise ilk haftalarda elde ettiği üst sıra avantajını kaybetmemenin peşinde. Doğu Anadolu ekibi ligin ilk haftasında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 6. sırada bulunuyor.

Sıralamanın çok kolay değiştiği ligin ilk haftalarında her iki takımda yoluna kayıpsız devam edip bir üst lige çıkmak istiyor. Bu kritik mücadele 15 Eylül Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER