Gençlerbirliği'ne damga vurmuştu: Konyaspor'da sadece 4 dakika oynadı

Gençlerbirliği 2023-2024 sezonu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den genç futbolcu Melih Bostan'ı kadrosuna katmıştı. Kırmızı karalılara bonservisi ile katılan futbolcu Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonunu kullanmasından dolayı sarı lacivertlilere dönüp Konyaspor'a satılmıştı.

Gençlerbirliği'ne damga vurmuştu: Konyaspor'da sadece 4 dakika oynadı

Geçen sezon Gençlerbirliği'ne transfer olmasına karşın sezonun büyük bir kısmında kadroda olup oyuna giremeyen Melih Bostan eski Teknik Direktör Sinan Kaloğlu tarafından sonradan kullanılmıştı.

İLK MAÇINI 9. HAFTADA OYNADI

Melih Bostan sezonun sonlarına doğru peş peşe attığı goller ile takımına katkı sağlamış ve sezonu 19 maçta 9 gol 4 asist istatistiği ile kapatmıştı. Sezon sonunda ise Melih Bostan'ın rotası Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor olmuştu.

Gençlerbirliği'ne damga vurmuştu: Konyaspor'da sadece 4 dakika oynadı

Melih Bostan'ın Konyaspor macerası ise beklediği gibi gitmiyor. 20 yaşındaki santrafor 9. haftası oynanan Trendyol Süper Lig'de takımıyla ilk maçına geçtiğimiz günlerde oynadı. Bostan Beşiktaş ile oynanan maçın son 4 dakikasında oyuna girerek Konyaspor formasını resmi maçlarda ilk kez giydi.

ÇOĞU MAÇTA KADROYA DAHİ ALINMADI

Bostan sezonun 3 ve 4. hafta maçlarında kadroya alınmış fakat sahaya sürülmemişti. Diğer maçlarda kadroya dahi alınmayan Melih Bostan'ın siftahını yapması 9. haftayı buldu.

Geçen sezon Gençlerbirliği'nin kısa zamanda sevilen isimlerinden olmayı başaran Melih Bostan'ın Konyaspor macerasının nasıl süreceği zaman içinde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER