Gençlerbirliği'ne altyapıdan taze kan!

Yeni sezon yapılanması kapsamında kadrosuna çok sayıda oyuncu transfer eden Gençlerbirliği öz kaynaklarından yararlanmayı ihmal etmiyor. Kırmızı siyahlılar performansından memnun olduğu genç yetenekleri A takıma çıkararak kariyerlerinde önemli bir aşama kaydetmelerini sağlıyor.

Gençlerbirliği'ne altyapıdan taze kan!

Takımların kendileri için yaptıkları transferler aynı zamanda liglerin marka değeri ve kalitesi anlamında büyük anlam ifade ediyor. Öte yandan ülke futbolunun gelişmesi adına takımların altyapılarına önem vermesi ve yeni Türk yetenekleri keşfetmesinin önemi sıklıkla vurgulanıyor.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDIĞI AÇIKLANDI

Ankara'da altyapısı önemli futbol takımlarından olan Gençlerbirliği'nden A takıma bir oyuncu daha çıkarıldı. Şu anda dünyanın en önemli genç yeteneklerinden olan Arda Güler'in de forma giydiği Gençlerbirliği Futbol Akademisi futbolcusu Mustafa Eren Gençel ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Gençlerbirliği'ne altyapıdan taze kan!

Yapılan imza töreni ile ilgili Gençlerbirliği "Futbol Akademimizde yetişen 2006 doğumlu oyuncumuz Mustafa Eren Gençel ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. Profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncumuz Mustafa Eren Gençel’e hayırlı olsun diyor, kırmızı-kara forma altında nice başarılar elde etmesini temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

A TAKIM MAÇ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bir kişinin daha katıldığı Gençlerbirliği A takımı Trendyol 1. Ligde bir sonraki maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın çalışması yönetim ve taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER