Gençlerbirliği’nden yeni sezon öncesi adalet vurgusu

Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Çolakoğlu, yaptığı açıklamada yeni sezonda adaletli bir yönetimle müsabakaların yönetilmesinden mutlu olacağını ifade etti.

Gençlerbirliği’nden yeni sezon öncesi adalet vurgusu

Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu, yeni sezon öncesi önemli değerlendirmelerde bulundu. Çolakoğlu'nun açıklamalarındaki adalet vurgusu dikkati çekti.

Yaptığı açıklamada yeni sezonda beklentilerinin hak edenin kazandığı ve adaletli bir yönetimle müsabakaların yönetilmesinin mutluluk verici olacağını belirten Çolakoğlu, yaptığı basın açıklamasında centilmenlik vurgusu da yaptı.

YENİ SEZON ÖNCESİ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN ADALET VURGUSU

Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu, başkent ekibinin Kocaelispor’la oynayacağı maç öncesi açıklamada bulundu. Çolakoğlu yaptığı açıklamada, “Değerli Futbolseverler, Öncelikle 2024-2025 futbol sezonunda mücadele edecek olan tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Futbolun bir gösteri sanatı olduğu hatırlatarak, bu sanatı icra eden tüm teknik ekip, futbolcu, hakem ve taraftarlara keyifli bir sezon diliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Gençlerbirliği’nden yeni sezon öncesi adalet vurgusu

Tüm liglerde mücadele edecek olan kulüplerin ortak beklentileri olan hak edenin kazanacağı adil bir oyun için futbol ailesinin tüm fertlerini sorumlu ve hakkaniyetli davranmaya davet eden Çolakoğlu, ''Centilmence mücadelelerin olacağı iyi ve kaliteli; görsel zevki yüksek olan futbolun sunulacağı müsabakaların adaletli bir yönetimle yapılacağı karşılaşmaları izlemek herkesi mutlu edecektir. Teknolojinin imkanlarından faydalanarak doğru kararların verileceği bir müsabaka tüm taraflar için heyecan ve keyif verici olacaktır.'' dedi.

''Futbolun sadece iyi oynayarak sahada kazanıldığı; hakem hatalarından dolayı bir tarafın sevindiği diğer tarafın üzüldüğü karşılaşma olmadığı hak edenin ipi göğüslediği bir yarışma olacağı bir sezon hepimizin en büyük arzusudur.'' diyen Çolakoğlu, Gençlerbirliği başta olmak üzere tüm spor kulüplerine başarılar diledi.

SONRAKİ HABER