Gençlerbirliği'nden takıma genç gurbetçi takviyesi

Eylül ayının ortalarında bitecek olan transfer sezonu öncesi takımlar kadrolarına yeni isimler eklemeyi sürdürüyor. Yerli ve yabancı futbolcu transferleri ile takımlar uzun maraton öncesi son hazırlıklarını yapıyor.

Gençlerbirliği'nden takıma genç gurbetçi takviyesi

Sezon öncesinde çok sayıda oyuncu transferi yapan Gençlerbirliği bu politikasını sezonun başlamasına rağmen sürdürüyor. Bu kapsamda kırmızı siyahlılar yeni bir transfer açıklaması daha yaptı.

3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI

Kulüpten yapılan açıklamada Almanya 4. lig ekiplerinden Wuppertaler SV takımında forma giyen 19 yaşındaki Emirhan Ünal'ın transfer edildiği ifade edildi. Takıma genç bir yetenek kazandıran Gençlerbirliği oyuncu ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Gençlerbirliği'nden takıma genç gurbetçi takviyesi

Köln altyapısında futbola merhaba diyen Ünal Wuppertaler SV'in U-19 takımında geçen sezon 24 maça çıkıp 2 gol kaydetme başarısında bulundu. Gençlerbirliği'de "Emirhan Ünal’a takımımıza hoş geldin diyor kırmızı-kara formamız altında başarılar diliyoruz" diyerek oyuncuyu tebrik etti.

TRANSFERDE ÇİFT RAKAMA ULAŞILDI

Gençlerbirliği bu transferle beraber yeni sezonda takımına 11. ismi katmış oldu. Kırmızı siyahlıların bir 11 oyuncusu da kiralık olarak gittiği takımlardan geri döndü. Kalan 2 haftada bir transfer olup olmayacağı taraftarlar tarafından merakla beklenmeye başlandı.

Kadro olarak geçen sezondan çok farklı bir kimliğe bürünen Gençlerbirliği'nden taraftarların beklentisi büyük. Henüz galibiyeti olmayan takım ise kötü gidişatı durdurmanın hesaplarını yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER