Gençlerbirliği'nden kötü haber! Kaptan Yasin Güreler sezonu kapattı!

Ankara Keçiörengücü maçında sakatlanan Yasin Güreler ve Amilton’un sağlık durumları ile alakalı olarak Gençlerbirliği tarafından açıklama yapıldı.

Gençlerbirliği'nden kötü haber! Kaptan Yasin Güreler sezonu kapattı!

Gençlerbirliği hafta sonunda oynana Ankara Keçiörengücü maçında karşılaşmayı kaybederken iki de önemli sakatlık yaşamıştı. Kaptan Yasin Güreler ile Amilyon’un sağlık kontollleri Gençlerbirliği Kulüp Doktoru Doç. Dr. Gürhan Dönmez tarafından yapıldı. Her iki futbolcunun sağlık durumu hakkında Doç. Dr. Gürhan Dönmez bir açıklama yaparak kötü haberi duyurdu.

KAPTAN SONU KAPATTI!

Gençlerbirliği’nin iki önemli futbolcusundan gelen sakatlık haberi moralleri bozdu. Yapılan açıklamaya göre takım kaptanlığı görevini de üstlenen Yasin Güreler geçirdiği sakatlık ile sezonu kapattı. Amilton’da ise ikinci dereceden yırtık ve kas için ödem tespit edildi. Amilton’un sahalardan ne kadar uzak kalacağı açıklanmadı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Gençlerbirliği Kulüp Doktoru Doç. Dr. Gürhan Dönmez şu açıklamayı yaptı:

“Takım kaptanımız Yasin Güreler’in yapılan MR incelemesinde, ön bağında kopuk ve iç menisküs arka boynuzunda yırtık saptanmış olup, sporcumuzun sezonu kapattığını üzülerek belirtmek isterim. Yasin Güreler’in ameliyat süreci planlanmaktadır.

Diğer yandan aynı maçın ilk yarısında, sağ üst arka kas grubunda yaşadığı problem nedeniyle maça devam edemeyen Amilton Minervino Da Silva’nın yapılan MR incelemesinde, biseps femoris kas-tendon bileşkesinde ikinci dereceden yırtık ve kas içi ödem saptanmış olup sağlık ekibimiz tarafından tedavisine başlanmıştır.”

Gençlerbirliği'nden kötü haber! Kaptan Yasin Güreler sezonu kapattı!

Gençlerbirliği kulübü ise her iki futbolcu için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kırmızı siyahlılar tarafından yapılan açıklamada, “Her iki sporcumuza da geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.” denildi.

Gençlerbirliği’nde yaşanan iki önemli sakatlıktan dolayı teknik ekibin kadro planlamasında zorunlu değişiklikler yapılması gerekecek.

SONRAKİ HABER