Gençlerbirliği'nde sezonu kapatan Yasin Güreler ameliyat oldu!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde sakatlanarak sezonu kapatan Yasin Güreler’in ameliyat olduğu açıklandı.

Gençlerbirliği'nde sezonu kapatan Yasin Güreler ameliyat oldu!

Trendyol 1. Lig’deki Başkent temsilcilerinden olan Gençlerbirliği’nde takım kaptanı Yasin Güreler’in ameliyat olduğu açıklandı. Başarılı futbolcu Ankara Keçiörengücü maçında sakatlanmış ve daha sonra sezonu kapattığı açıklanmıştı. Yasin Güreler Ataşehir Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu. Ameliyat olan Yasin Güreler’in ilk ziyaretçileri ise Gençlerbirliği kulübündendi.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Yasin Güreler, Ankara Keçiörengücü maçında sakatlanmış ve daha sonra yapılan kontrollerde sol diz ön bağında kopuk ve iç menisküsün arka boynuzunda da kopuk tespit edilmişti. Yapılan kontrollerin ardından ameliyat olmasına karar verilen Yasin Güreler bugün Ataşehir Acıbadem Hastanesi’nde prof. Dr. Mustafa Karahan ve ekibi tarafından ameliyat edildi.

DOKTOR KONTROLÜNDE KALACAK

Başarılı bir ameliyat geçiren Yasin Güreler istirahate alınırken hastanede kalmaya devam edecek. Bu süreçte doktor kontrolünde olacak olan Yasin Güreler’in sağlığına kavuşması için tüm imkanlar seferber edildi. Yasin Güreler’in sezonu kapattığı daha önce açıklanmıştı. Ancak ameliyat sonrası gelişecek duruma göre sezon bitmeden Yasin Güreler’in takıma dönme ihtimali de bulunuyor. Buna sağlık ekibi karar verecek.

İLK ZİYARETÇİLERİ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN

Yasin Güreler’in ameliyatının ardından ilk ziyaretçileri Gençlerbirliği’nden oldu. Gençlerbirliği Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Göktürk ve Gençlerbirliği’nin eski yöneticilerinden Onur Aydoğan hastanede Yasin Güreler’i ziyaret ederek ameliyatı hakkında bilgi aldılar.

SONRAKİ HABER