Gençlerbirliği'nde İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı

Trendyol 1. Lig’de hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor karşılaşması için Gençlerbirliği hazırlıklara başladı. Kırmızı siyahlılar bu karşılaşma için Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde ilk antrenmanlarını yaptılar.

Gençlerbirliği'nde İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı

Trendyol 1. Lig’de yakaladığı 11 maçlık seriyi hafta sonunda oynanan Çorum FK maçında kaybeden Gençlerbirliği’nde İstanbulspor maçının hazırlıkları başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde haftanın ilk antrenmanını yapan Gençlerbirliği’nde tek hedef İstanbulspor maçından 3 puan ile ayrılmak olarak belirlendi.

FUTBOLCULARIN İSTEKLİ OLUŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlemlendi. Süper Lig’e yükselme şansını zora sokmak istemeyen kırmızı siyahlılar büyük bir ciddiyet ile hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmaya hazırlanmaya başladılar.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında 16 Mart Pazar günü deplasmanda Uğur Okulları İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan haftanın ilk antrenmanı, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Gençlerbirliği'nde İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı

5'e 2 top kapma oyununun ardından dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulunan oyuncular, yarı sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

YÖNETİM ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri de saha kenarından antrenmanı takip etti.

Kırımızı-siyahlılar, annesiyle antrenmanı ziyaret eden SMA hastası 2 yaşındaki Aysima Durmuş için pankart açarak destek istedi.

Gençlerbirliği’nde hafta sonunda oynanacak olan İstanbulspor maçı için Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu planlarını yapmaya başladı. 3 puan parolası ile bu maçın hazırlıkları hafta boyunca devam edecek. Kırmızı siyahlılar İstanbulspor maçı ile beraber yeni bir galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER