Gençlerbirliği'nde haciz kararı kalktı: Başkanlar ortak noktada buluştu

Geçtiğimiz günlerde Türk futbolunun önemli temsilcilerinden Gençlerbirliği'ne, Cantürk Alagöz'e olan borçlarından dolayı haciz gelmişti. Kulübün şampiyonluk kupalarına kadar el konulduğu haberleri ise spor gündeminde geniş yer bulmuştu.

Gençlerbirliği'nde haciz kararı kalktı: Başkanlar ortak noktada buluştu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği üst lige çıkma konusunda mücadelesine devam ederken milli ara döneminde gelen haber camiayı şok etmişti. Başkent temsilcisinin kulübün eski başkanlarından Niyazi Akdaş döneminde Cantürk Alagöz'dne aldığı 65 milyon tl'lik borç kulübe haciz olarak dönmüştü.

Yaşanan bu olay kapsamında kulübe haczi gelmesi sonrasında kulüp Başkanı Osman Sungur Cantürk Alagöz'e seslenmişti. Başkan Sungur "evrenize beni dolandırdılar diyorsunuz. Sizi dolandıran kimse paranızı onlardan isteyin” demiş ve kulübün bu sorunun altından da kalkacağını vurgulamıştı.

MAHKEMEDEN HACİZİ KALDIRMA KARARI GELDİ

Ankara futbolu için bu önemli gelişmenin ardından Gençlerbirliği cephesini sevindiren bir gelişme yaşandı. Ankara Batı 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Gençlerbirliği'ne Cantürk Alagöz tarafından getirilen haciz kararını kaldırdı.

Öte yandan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ve Iğdır FK'nın da başkanı olan Cantürk Alagöz'ün bir araya geldiği ve yaşanan duruma dair orta noktada buluştukları öğrenildi. Bir kaç gün içinde çözülen meselenin ardından her iki tarafın taraftarları da gözlerini takımlarının ligde alacakları sonuçlara çevirdi.

foto: vikipedi

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER