Gençlerbirliği'nde Amilton takımla çalışmalara başladı

Gençlerbirliği'nin geçen sezon kadrosuna kattığı futbolculardan Amilton ligin 7. haftasında oynanan Ankara Keçiörengücü maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcunun takımla çalışmalara başladığı öğrenildi.

Gençlerbirliği'nde Amilton takımla çalışmalara başladı

Kırmızı siyahlılar 7. haftada kendi evinde Ankara Keçiörengücü ile karşılaşmış ve mücadeleden 1-0 yenik ayrılmıştı. Gençlerbirliği maçta 3 puanla beraber 2 önemli oyuncusunu sakatlıktan dolayı kaybetmişti. Amilton ve Yasin Gülerer sakatlanıp oyundan alınmak zorunda kalmışlardı.

Amilton'un bir kaç hafta sahalardan uzak kalacağı, Yasin Gülerer'in ise sezonu kapattığı haberleri takım için olumsuz gelişmeler olmuştu. Ligde mücadelesine devam eden ve bir sonraki maçı olan Çorum FK maçına hazırlanan Gençlerbirliği Amilton ile ilgili paylaşım yaptı.

Gençlerbirliği'nde Amilton takımla çalışmalara başladı

GENÇLERBİRLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Takımın, Ahlatçı Çorum FK karşısında hazırlıklarını sürdürdüğünü aktaran Gençlerbirliği "Antrenmana Ankara Keçiörengücü maçındaki sakatlığından dolayı tedavisi devam eden Amilton Minervino da katıldı" da dedi.

Amilton'un takımla beraber antrenmanlara başlamasının ardından ilerleyen maçlarda Teknik Direktör Recep Karatepe'nin şans vermesi halinde forma giymesi bekleniyor. Gençlerbirliği ile bu zamana kadar 37 maçta forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu bu maçlarda 6 gol 7 asist üretme başarısı gösterdi. Amilton bu sezon ise 7 maçta gol atamazken 3 defa asist yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER