Gençlerbirliği'nde Amed mesaisi sürüyor

Liglere verilen aradan dolayı yaklaşık 2 hafta boyunca resmi maç yapmayacak olan Gençlerbirliği kulüp tesislerinde antrenmanlarına devam ediyor. Ligin ilk 8 maçında inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan kırmızı karalar gözünü Amed maçına dikti.

Gençlerbirliği'nde Amed mesaisi sürüyor

Yakın zamanda yıllardır yer aldığı Süper ligden bir kez daha düşen Gençlerbirliği yeniden eski günlerine dönmenin hayalini kuruyor. Geçen sezon play off aşamasına çok yaklaşan ama başaramayan Başkent ekibi bu sezon 8 maç sonunda 12. sırada yer alıyor.

TEK ANTRENMAN İLE GÜN NOKTALANDI

38 hafta boyunca sürecek bu uzun maratonda mutlu sona ulaşacak ekiplerden olmak isteyen Gençlerbirliği 2. milli ara döneminde antrenmanlarına devam ediyor. Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde Teknik Direktör Recep Karatepe yönetiminde hazırlıklarına devam eden kırmızı karalar günü tek antrenman ile noktaladı.

Gençlerbirliği'nde Amed mesaisi sürüyor

Isınma koşusunun ardından topla koordinasyon çalışması yapan takım daba sonra dar alanda pas çalışmaları yaptı. Tam sahada taktik ağırlıklı çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği antrenmanı çift kale maçla noktaladı.

AMED MAÇI 19 EKİM'DE

Gençlerbirliği ikinci milli aranın ardından ilk maçını 19 Ekim'de Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacak. Tarihinde ilk defa 1. ligde yer alan Diyarbakır ekibi ile Eryaman'da karşı karşıya gelecek başkent ekibi ev sahibi olmasının avantajını kullanmak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER