Gençlerbirliği'nde Aias Aosman sevinci: aylar sonra golle döndü

Liglere verilen arada Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Dün oynanan ve 1-1 biten maçta kırmızı karaların golü aylar sonra sakatlıktan dönen Aias Osman'dan geldi.

Gençlerbirliği'nde Aias Aosman sevinci: aylar sonra golle döndü

Gençlerbirliği Ocak ayında Aias Aosman'ı kadrosuna katmıştı. Genç futbolcu yeni takımı ile sadede 5 maça çıkabilmişti. Şubat ayında oynanan Çorum FK maçının 7. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Osman 8 aylık bir aranın ardından yeniden takımının formasını giydi.

29 yaşındaki Suriyeli futbolcu milli maçlardan dolayı verilen arada oynanan Ankara Keçiörengücü maçında forma şansı buldu. Sezon içindeki maçlarda az süre bulan ya da oynamamış isimlerin değerlendirildiği maçta Aias Aosman gol atarak sakatlıktan golle döndü.

KISA SÜREDE 3 GOL ATMIŞTI

Attığı gol sonrasında saha kenarında alkışlarla tebrikleri kabul eden Aias Aosman'ın sezon içinde ne kadar şans bulacağı zamanla belli olacak. Geçen senenin devre arasında takıma katılan ve 5 maçta 3 golle kendisi için iyi bir izlenim bırakan Aias sakatlanması ile üzmüştü.

Gençlerbirliği aranın ardından ligde 9. hafta maçında Amed ile karşılaşacak. 1. ligde tarihinde ilk defa mücadele eden Amed takımın başına Ersun Yanal'ı getirmiş, kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirmişti. Başkentte oynanacak maç 19 Ekim Cumartesi saat 16:00'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER