Gençlerbirliği'nde 2 futbolcu takımdan ayrıldı

Çok sayıda futbolcu ile sözleşme imzalayan kırmızı siyahlılarda gelenler olduğu gibi gidenlerde oluyor. Bu kapsamda takımda çok az süre bulan 2 genç futbolcu Halit Yılmaz ve İbrahim Baran Kayıkçı'nın yeni sezonda takımda olmayacağı öğrenildi.

Gençlerbirliği'nde 2 futbolcu takımdan ayrıldı

13 Eylül'de sona erecek olan transfer sezonunu son ana kadar değerlendiren bir çok kulüp oyuncuları ile masaya oturuyor. Dış transfer olduğu kadar iç transfere de önem veren Gençlerbirliği'nde yeni gelişmeler yaşandı.

Kadrosuna 11 futbolcu transfer eden ve gün futbol akademisinden bir futbolcu ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Gençlerbirliği pek fazla şans bulamayan 2 futbolcusuna veda etti.

FAZLA FORMA ŞANSI BULAMAYAN TAKIMDAN AYRILIYOR

2023-2024 sezonu devre arasında Türkgücü Münih takımından transfer edilen Halit Yılmaz'ın Ankara macerası kısa sürdü. Genç oyuncunun yeniden Almanya'ya döndüğü öğrenildi. Öte yandan bir diğer futbolcu olan İbrahim Baran Kayıkçı'nın ise futbol hayatına 3. ligde devam edeceği ifade edildi.

Gençlerbirliği ile bu zamana kadar 2 maça çıkabilen 19 yaşındaki futbolcunun yeni adresi Etimesgut Belediyespor oldu. Bu sezon 3. ligde mücadele edecek Etimesgut temsilcisi oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımların kadrolarına son şeklini vermesi için önlerinde bir kaç gün daha bulunuyor. Taraftarlarda takımlarından iddialı bir oyuncu topluluğu ile yollarına devam etmelerini istiyor.

(Kaynak: Gençlerbirliği Haber Ajansı)

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER