Gençlerbirliği zirvenin yakın takibinde

Trendyol 1. Ligin geride bırakılan 6. haftasında takımların puanları birbirine yakın seyretmeye devam ediyor. Son haftaların yükselen takımı Gençlerbirliği ise liderin sadece 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor.

Gençlerbirliği zirvenin yakın takibinde

Sezonun ilk maçlarında yaşadığı puan kayıplarını sonraki haftalarda telafi eden Gençlerbirliği yarışın içinde olduğu mesajını verdi. Aldığı üst üste 3 galibiyetle 11 puana ulaşan ve averajla Manisa FK'nın arkasında 4. sıraya yerleşen Gençlerbirliği seriyi korumak ve liderliği ele almak istiyor.

2021-2022 sezonundan beri Trendyol 1. Ligde bulunan Gençlerbirliği bu zaman içinde en iyi derecesini geçen yıl 8. olarak elde etmişti. Diğer sezonlarda ilk 10'a bile giremeyen kırmızı siyahlılar bu sezon artık Süper lig hasretini sonlandırmak istiyor.

Gençlerbirliği zirvenin yakın takibinde

KIRMIZI SİYAHLILAR 4'TE 4'Ü İSTİYOR

Geçen sezon 99 puanlı Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğünü yapan İsmail Kartal'ın yardımcısı Recep Karatepe ile yoluna devam eden Gençlerbirliği evinde Ankara Keçiörengücü'nü yenmek istiyor. 4. defa galibiyet almak ve önündeki takımların yenilmesini isteyen Gençlerbirliği Cumartesi günü oynayacağı Ankara derbisini kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Ligde Ankara takımı olmamasından dolayı başkentli taraftarlarda yeniden üst ligde şehirlerinin temsil edilmesini istiyor. MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu başarıyı elde edip edemeyeceği sezon sonu belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER