Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi

Başkent ekibi son olarak İsmail Kartal'ın yardımcılığını yapan Recep Karatepe'nin takımın başına geçirildiğini açıklamıştı. Kırmızı siyahlılar yeni hocaları için kulüp tesislerinde basın mesnupları ile bir araya geldi.

Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi

Gençlerbirliği Süper Lig hayalini bir sene daha ertelemesinin ardından hızlıca teknik direktör değişikliğine gitti. Başkent ekibi Sinan Kaloğlu ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik adamını hızlı bir şekilde buldu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL KARTAL'IN EKİBİNDEN GELDİ

Başkent ekibi geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile yollarını ayıran İsmail Kartal'ın yardımcılığını yapan Recep Karatepe'yi yeni hocaları olarak açıkladı. Yeni Teknik Direktör için bugün Ankara'da bir tören düzenlendi.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve yönetimden çok sayıda isminde katıldığı törende Teknik Direktörü Karatepe kendisini kulübün yeni teknik direktörü yapacak sözleşmeye imza attı.

Gençlerbirliği yeni teknik direktörü Recep Karatepe için imza töreni düzenledi

İmza sonrasında konuşan Recep Karatepe Ankara'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karatepe mutluluğunu "Tekrardan aşık olduğum şehre geri geldim. Çok büyük heyecan. Bazen doğru zaman ve doğru yer gerekiyor. Seçenek sunulsaydı benim için doğru yerin Gençlerbirliği olacağını söylerdim" sözleri ile özetledi.

KULÜBÜN OLMASI GEREKEN YER SÜPER LİG'DİR"

Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'de olmasının doğru olmadığını söyleyen Teknik Direktör Karatepe "Türkiye’ye birçok oyuncu ve teknik adam yetiştirmiş bir kulübün olması gereken yer Süper Lig’dir" dedi.

İmza töreninde yer alan Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ise Recep Karatepe'yi Gençlerbirliği'ni fabrika ayarlarına dönme projesinin bir parçası olarak nitelendirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER