Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Geçtiğimiz sezon bir üst lige yükselme umutlarını ligin son haftasında kaybeden başkent ekibi sezona Süper Lig parolası ile başladı. Yeni sezona yeni teknik ekiple başlayan Gençler sezonu açtı.

Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Trendyol 1. Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Gençlerbirliği sezon içinde yaşanan yönetim değişikliği ve takviyeler ile yarışa yeniden ortak olmuştu. Play-Off potasına girmek ve oradan da Süper Lig'e yükselen son takım olmak isteyen Gençlerbirliği bu hedefine ulaşamamıştı.

YENİ SEZONA YENİ TEKNİK DİREKTÖR

Kırmızı siyahlıların ligi 8. sırada bitirmesinin ardından Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile yollar ayrılmıştı. Takımın başına Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yardımcısı Recep Karatepe'yi getiren Başkent ekibi hazırlıklarını bu doğrulta şekillendirdi.

Gençlerbirliği yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Bu kapsamda Gençlerbirliği 2024-2025 Sezonunun ilk antrenmanı için bir araya geldi. Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde yapılan sezonun ilk antrenmanında Başkan Osman Sungur'da yer aldı.

BAŞKAN'DAN TAKIMA DESTEK

Yönetim kurulundan isimler ile beraber takımın antrenmanını takip eden Başkan Sungur Teknik Direktör Karatepe'ye başarılar diledi. Karatepe'de ellerinden geleni yapacaklarını ve takımı yeniden Süper Lig'e taşıyacaklarını dile getirdi.

Trendyol 1. Ligde 2024-2025 sezonu 9 Ağustos'ta başlayacak. Takımlar bu döneme kadar kadrolarında güçlendirmeler yaparak ve hazırlık maçları oynayarak yeni sezona hazırlanacak

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER