Gençlerbirliği U-19 Milli Takımı aday kadrosuna oyuncu gönderdi

Gençlerbirliği ligde üst sıralara tırmanmak için çalışmalarına devam ederken, U-19 Milli Takımın Kocaeli’de Arnavutluk ile yapacak hazırlık maçı aday kadrosuna oyuncu daveti aldığını duyurdu.

Gençlerbirliği U-19 Milli Takımı aday kadrosuna oyuncu gönderdi

2024 - 2025 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele eden ve Ankara takımı olarak tekrar süper lige çıkmak için mücadel eden Gençlerbirliği çalışmalarına devam ediyor. Şu anda ligde 15. sırada yer alan ve Erokspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına tüm hızı ile devam eden Gençlerbirliği genç oyuncusunu U-19 Milli Takımın hazırlık maçı aday kadrosuna yollayacağını açıkladı.

FIRAT TULGAYOĞLU, U-19 MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNA DAVET EDİLDİ!

Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamada "U-19 Milli Takımımızın 6-8 Eylül tarihleri arasında Kocaeli’de Arnavutluk ile yapacağı hazırlık maçının aday kadrosuna oyuncularımızdan Fırat Tulgayoğlu da davet edildi. Aday kadroya davet edilen oyuncumuz Fırat Tulgayoğlu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." denilerek genç oyuncunun aday kadroda yer alacağı belirtildi.

Gençlerbirliği U-19 Milli Takımı aday kadrosuna oyuncu gönderdi

18 yaşında olan genç oyuncu böylelikle Gençlerbirliği takımında oynarken Ay Yıldızlı formayı terletme şansı elde edecek. Forvet pozisyonunda oynayan genç oyuncu Gençlerbirliği formasının ardından milli formayı da giyme şansını elde etmek için ter dökecek. Türkiye U-19 Milli Takımı hazırlık maçlarına devam ederken bu maçlardan biri de Arnavutluk ile Kocaeli'nde oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER