Gençlerbirliği transferde gaza bastı! 2 isim birden açıkladılar

Trendyol 1. Ligin bu sene iddialı ekiplerinden olan Gençlerbirliği TSYD kupası ve lig öncesi rakiplerine göz dağı verdi. Başkent ekibi Michal Jan Nalepa ve Mete Kaan Demir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Gençlerbirliği transferde gaza bastı! 2 isim birden açıkladılar

Geçen sezon yaşadığı trajik sonu unutan Gençlerbirliği yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Süper Lig'deki Ankara takımı eksiğini kapatmak isteyen Gençlerbirliği kadrosuna futbolcu takviyeleri yapmaya devam ediyor.

LİGİ TANIYAN İSİMLER GELDİ

Recep Karatepe'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Gençlerbirliği akşam saatlerinde 2 yeni transfer açıklaması daha yaptı. Başkent temsilcisi geçen sezonu Çorum FK'da tamamlayan Michal Jan Nalepa'yı 2+1 ve eski futbolcusu Mete Kaan Demir'i Eyüpspor'dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gençlerbirliği transferde gaza bastı! 2 isim birden açıkladılar

Her iki futbolcuyu da resmen açıklayan Gençlerbirliği yaptığı açıklamada Michal Jan Nalepa’ya ve Mete Kaan Demir'e ayrı ayrı hoşgeldin diyerek yeni oyuncularına başarılar diledi.

Polonyalı futbolcu Nalepa geçen sezon Sakaryaspor ve Çorum FK formaları altında toplam 35 maça çıkıp 5 gol 4 asist başarısı gösterdi.

Gençlerbirliği transferde gaza bastı! 2 isim birden açıkladılar - Resim : 2

Mete Kaan Demir ise geçen sezon Eyüpspor ve Pas Giannina formaları altında toplam 28 maça çıkıp 2 gol 2 asist katkısında bulundu.

GÖZLER SAHADA OLACAK

Bu iki oyuncununda Gençlerbirliği'ne nasıl bir katkısının olacağı ilerleyen günlerde belli olacak. Yarın Ankaragücü ile TSYD Kupası maçı oynayacak Gençlerbirliği sezonu Kocaelispor deplasmanında açacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER