Gençlerbirliği TFF'nin Eryaman kararını siyah çelenk bırakarak protesto etti

Gençlerbirliği yöneticileri ve taraftarlar TFF'nin kırmızı-siyahlıları Eryaman Stadyumu'nda oynatmamasını siyah çelenk bırakrak protesto etti.

Gençlerbirliği TFF'nin Eryaman kararını siyah çelenk bırakarak protesto etti

Gençlerbirliği'nin Eryaman Stadyumu ile ilgili tepkisi devam ediyor. Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği'nin Astor Enerji Şanlıurfaspor'u konuk edeceği mücadelenin Eryaman Stadyumu'nda değil Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını oynadığı Aktepe Stadyumu'nda oynaması karaştırıldı. Bu kararın ardından Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında da ev sahibi olduğu Teksüt Bandırmaspor maçını yine Eryaman Stadyumu'nda değil de Aktepe Stadyumu'nda oynanayan Gençlerbirliği camiası sert tepki gösterdi.

GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİCİLERİ VE TARAFTARLAR TFF BİNASINA SİYAH ÇELENK BIRAKTI

Gençlerbirliği yöneticileri ve bir grup taraftar bakım çalışmaları nedeniyle Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği'nin maçlarını oynamasına izin verilmemesi kararını Ankara Çukurambar'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu binasına siyah çelenk bırakarak protesto etti.

Siyah çelenk bırakılmasının ardından konuşan Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, "Bir an önce adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı Eryaman Stadyumu'nda oynamak istiyoruz. Lütfen artık adaletli davranın. Yeter artık" dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ TARAFTARI TFF'Yİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara Çukurambar'da bulunan binası önünde toplanan bir grup kırmızı-siyahlı Gençlerbirliği taraftarları, tepki göstererek federasyonu istifa etmeye davet etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER