Gençlerbirliği Teknik Direktörü'nden Ankara Keçiörengücü mağlubiyeti yorumu!

Trendyol 1. Lig’de 7. hafta karşılaşmasında oynanan Gençlerbirliği – Ankara Keçiörengücü karşılaşması sonrasında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü'nden Ankara Keçiörengücü mağlubiyeti yorumu!

Trendyol 1. Lig’de oynanan Başkent derbisinde Gençlerbirliği bir diğer Ankara temsilcisi Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe maçı değerlendirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe maç sonu basın toplantısında konuştu. Karşılaşmada oyuna hakim olan tarafın kendileri olduğunu belirten Recep Karatepe yaşanan bir sakatlığın sonucunda oyun formasyonunda değişikliğe gittiklerini söyledi.

OYUNA HAKİM OLAN TARAF BİZDİK!

Geçen hafta galip gelen ve moralli olan iki tane Ankara takımının karşı karşıya geldiğini söyleyen Karatepe, “Oynadığımız maç itibarıyla maçın genelinde oyuncularımın mücadele gücünden, oyuna katmaya çalıştığı değerden memnunum. Oyunun başlangıcında bir sakatlık yaşadık. Bu sakatlığın verdiği bir formasyon değişikliği ve oyuna tekrardan adapte olmakta biraz sıkıntı yaşadık. Diğer yandan rakibi karşılamada özellikle kanatlarda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı oyun formasyonunda bir değişikliğe gittim. Tam oyunu domine etmeye başladığımızda da duran toptan bir gol yedik. Daha sonra maç boyunca oyuna hakim olan taraf bizdik. Golü bulabilirdik. Kendi takımım açısından maçın skorunun bu olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği son dönemlerin başarılı ekiplerinden birisi olarak galibiyet serisini sürdüremedi. Trendyol 1. Lig’de zirve yarışı vermeye devam edecek olan Ankara temsilcisinin bundan sonraki maçta toparlanıp yoluna devam etmesi bekleniyor. Gençlerbirliği bir sonraki hafta karşılaşacağı Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER