Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den Erzurumspor maçı sonrası açıklamalar

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe bu akşam oynanan Erzurumspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den Erzurumspor maçı sonrası açıklamalar

Gençlerbirliği ile Erzurumspor Trendyol 1. Lig’in 5. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bu mücadelede gülen taraf Gençlerbirliği oldu. Maçın hemen ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe maç sonu basın toplantısına katılarak hem maçı değerlendirdi hem de basın mensuplarının maça ilişkin sorularına yanıt verdi.

Gençlerbirliği’nin kazandığı 3 puanın çok önemli olduğunun altını çizen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe milli aradan sonra 3 puan ile başlayarak takımının kaldığı yerden devam etmesinden memnun olduğunu belirtti.

MAÇ SONUNDA GALİBİYETİ YORUMLADI

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK'yı 1-0'lık skorla mağlup etti. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, “Milli araya kazanarak girmiştik. Kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu anlamda 3 puan bizim için önemliydi.” dedi.

Rakibin avantajlarının bulunduğuna dikkat çeken Recep Karatepe, “ Baktığımızda Erzurumspor FK, geçen yıldan belli takım kadrosunu korumuş, hocası aynı olan bir takım. Öngörüm maçtan önce maçı soğutacakları ve yavaşlatacaklarıydı. Rakip bunu yaptı, ister istemez ritmimiz düştü. Umarım sonraki maçlarda da bunu yaparız. Oyuncularımın taktik disiplini, savunmadaki tutumları ile görevlerini yerine getirdiler. Rakibin sadece duran toplardan pozisyonları var. Belli dönemlerde eksiklerimiz oldu ama büyük ölçüde kapattık” diye konuştu.

Trendyol 1. Lig’de Gençlerbirliği’nin mücadelesi gelecek hafta sonunda oynanacak olan Pendikspor karşılaşması ile devam edecek. Gençlerbirliği aldığı son 3 puan ile lig sıralamasında 7. sıraya yükseldi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER