Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den Amedspor maçı sonrası açıklama

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe bugün oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşma sonrasında maçı değerlendirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe'den Amedspor maçı sonrası açıklama

Trendyol 1. Lig mücadelesinde bugün Gençlerbirliği ile Amed Sportif Faaliyetler karşı karşıya geldi. Bu maç 1-1 sona ererken maç sonunda Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe katıldığı basın toplantısında maçı değerlendiren açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği’nin bu sezon topa sahip olarak en iyi oynadığı maçını izlediklerini söyleyen Recep Karatepe gol yollarında eksik kalındığına dair eleştiride bulundu. Gol yollarındaki eksikliklerin giderilmesi ile Gençlerbirliği’nin daha farklı skorlarla maçlarını kazanıp puan tablosunda da farklı yerlerde olacağı tespiti bizzat Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe tarafından yapıldı.

MAÇ SONU AÇIKLAMASIYLA MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sezon başından beri topa sahip olarak oynadığımız en iyi maçlardan birini yaptık. Belki gol yollarında biraz eksik kalıyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Recep Karatepe, maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karatepe, takımının gol yollarındaki eksikliğine dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bugünkü mücadelede öncelikle oyuncularımın verdiği mücadeleden dolayı kutlarım. Sezon başından beri topa sahip olarak oynadığımız en iyi maçlardan birini yaptık. Belki gol yollarında biraz eksik kalıyoruz. Fakat bunu da sağladığımız zaman daha farklı bir skorla, daha farklı bir puan tablosuyla iyi bir noktaya geleceğiz. Oyuncularımın üzüntüsünü de hissediyorum. Fakat gidişatımız ve oyundaki devamlılığımız şu anda iyi."

Gençlerbirliği’nde 3 puana ulaşamamanın moral kaybı yaşansa da ortaya konulan oyun umut verdi. Bundan sonraki maçlarda Başkent ekibinin göstereceği performans merak konusu oluyor. Alınacak seri galibiyetler Gençlerbirliği’ni ligin üst sıralarına taşıyabilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER