Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe takımın ilk 4 haftalık performansını değerlendirdi

Kırmızı siyahlılar ligdeki son maçında Esenler Erokspor'u mağlup etmişti. 1. Ligde bu sezon ilk galibiyetini alan Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Recep Karatepe ise ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ifade etti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe'den ilk 4 hafta değerlendirmesi

TFF 1. Ligde bu sezonki 4. maçını da oynayan Gençlerbirliği milli ara dönemine girdi. Ara öncesinde Esenler Erokspor'u 2-1 yenerek moral depolayan Başkent ekibinin başındaki isim Recep Karatepe sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Karatepe "Sezonun ilk 4 haftalık bölümünü dün akşam aldığımız galibiyetle kapattık. Hem takım olma hem de kolektif bir şekilde hareket edebilmek için kamp ve bu dört haftalık bölüm çok önemliydi. Aramıza geç katılan isimlerin de yavaş yavaş ritim tutmasıyla daha iyi bir seviyeye geleceğiz" şeklinde konuşarak ilerleyen döneme dair olumlu beklentisini dile getirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe takımın ilk 4 haftalık performansını değerlendirdi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe takımın ilk 4 haftalık performansını değerlendirdi - Resim : 2

HEDEF ARADAN GALİBİYETLE DÖNMEK

Milli ara döneminde kendilerini hesaba çekeceklerini ifade eden Karatepe "Bu dört haftada neyi iyi yaptık, ne eksik kaldı; bunun bir değerlendirmesini yapıp bunlar üzerine çalışacağız. Milli ara sonrası ilk maçımız olan Erzurumspor maçında çok daha büyük bir kalabalıkla inanıyorum ki ilk iç saha galibiyetimizi de kutlayacağız" diyerek ara sonrasında ilk maçlarını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Gençlerbirliği bir kaç yıldır TFF 1. Ligde bulunuyor. Süper ligin değişmezlerinden olan Başkent ekibi kötü performansa engel olamayıp düştüğünden beri geri üst lige dönemedi. Ankara temsilcisi yeniden üst ligi görmek adına çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER