Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe bir ilki başardı

Ankara'nın kırmızı siyahlı ekibi Gençlerbirliği Sinan Kaloğlu ile tamamladığı sezonu Recep Karatepe ile açmıştı. Daha önce hiç bir takımda Teknik Direktörlük yapmayan Karatepe Esenler Erokspor maçında kariyeri içinde özel bir an yaşadı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe bir ilki başardı

Sinan Kaloğlu ile sezon sonunda yolları ayıran Gençlerbirliği'nin yeni sezonda takımın başına kimi getireceği camiada merak konusu olmuştu. Takımın taraftarlarının da bekleyişi son bulmuş ve Recep Karatepe'nin yeni hoca olduğu açıklanmıştı.

Bir önceki sezon Süper Lig'i 99 puanla 2. sırada tamamlayan İsmail Kartal'ın yardımcısı olarak takımın başına gelen Recep Karatepe takımı ile ilk 3 hafta galibiyet ile tanışamamıştı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK HAYATININ İLK 3 PUANI

Milli ara öncesindeki son maçta taraftarlarının yüzünü güldürebilen Gençlerbirliği Esenler Erokspor'u 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Bu galibiyet ayrıca Recep Karatepe'nin Teknik Direktörlük kariyerindeki ilk galibiyet oldu.

İsmail Kartal, Ersun Yanal ve Özcan Bizati gibi isimlerin yanında yardımcı antrenör olarak görev yapan 47 yaşındaki teknik adamın sonraki dönemde göstereceği performans merak ediliyor.

Milli araya girilmesinden dolayı 2 hafta boyunca maç yapmayacak Gençlerbirliği geri dönüşünü 15 Eylül'de Erzurumspor ile yapacak. Süper lige dönme konusunda çalışmalarını devam ettiren Gençlerbirliği şu anda ligde 14. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER