Gençlerbirliği Teknik Direktörü Eroğlu: Mağlubiyetlerden ders çıkarabilmek önemli

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor farklı mağlubiyeti sonrası açıklamalarında 'Eski gücümüze tekrar kavuşacağız ' vurgusu yaptı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Eroğlu: Mağlubiyetlerden ders çıkarabilmek önemli

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, alınan farklı mağlubiyet sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Eski gücümüze tekrar kavuşacağımıza inanıyorum" dedi.Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 5-0 mağlup oldu.

BUGÜN İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAMADIK

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Rakibimizi kutluyorum. Kendi sahalarında galip geldiler. Biz hiç beklemediğimiz ve bize yakışmayan bir skor aldık. Hem taraftarlarımızdan hem de yönetimimizden özür diliyoruz. Maçın başında golü yedikten sonra golü bulduk ama sayılmadı. Kendi ayağımızdaki topla gol yiyerek iki farklı geriye düştük. Bugün istediğimiz oyunu oynayamadık.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Eroğlu: Mağlubiyetlerden ders çıkarabilmek önemli

TEKRAR ESKİ GÜCÜMÜZE KAVUŞACAĞIZ

Bireysel hatalarımızla gol yedik. Milli takım arası olacak ve bu ara bizim için terapi olacak. Tekrar eski gücümüze kavuşacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız da o eski performanslarına yeniden kavuşacaklardır. Bu mağlubiyetlerden ders çıkarabilmek önemli. Hedefimiz kalan 8 hedef maçımızı da kazanmak. Takım olarak bunu telafi edecek güce sahibiz. Bundan sonraki süreçte İstanbulspor’a da başarılar dilerim" diye konuştu.

Gençlerbirliği kalan 8 haftada takım olarak eski gücüne dönmek için çabalayacak. Sezonun en farklı mağlubiyetini alan Gençlerbirliği, hem taraftarlardan hem de yönetiminden özür dileyen Eroğlu, mağlubiyeti telafi edeceğiz.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER