Günlük yaşamda imkansızlıklar yüzünden sıkıntı yaşayan Sıddık için futbolcular ve ligde farklı takımlarda forma giyen oyuncular seferber oldu.
ANTREMANDA AĞIRLADILAR
Sıddık’ı ve ailesini antrenmanda ağırlayan kırmızı - siyahlı oyuncular, akülü tekerlekli sandalye ve tüm oyuncuların imzasının bulunduğu forma hediye ettiler.
Gençlerbirliği'nin son dönemdeki parlayan yıldızlarından birisi olan, Amilton’a olan hayranlığını dile getiren Sıddık, antrenman sonrası Amilton ile buluşarak bir sonraki maç için gol sözü aldı.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Öte yandan Gençlerbirliği'nde hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynadığı maçta Keçiörengücü ile 3-3 berabere kalan Başkent ekibi, cuma günü Manisa FK ile karşılaşacak. Kırmızı - siyahlılar bu maçın hazırlıklarını, kendi tesislerinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde sürdürüyorlar.