Gençlerbirliği Sportif Direktör Emrah Yıldız ile yollarını ayırdı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, sportif direktörlük görevini yürüten Emrah Yıldız’ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sona erdirildiğini açıklandı.

Gençlerbirliği Sportif Direktör Emrah Yıldız ile yollarını ayırdı

Başkent Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden Gençlerbirliği, Sportif Direktör Emrah Yıldız ile yollarını ayırdığını açıkladı.

KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLAR AYRILDI

Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibinden yapılan açıklamada, "Sportif Direktörümüz Emrah Yıldız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emrah Yıldız’a kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

EMRAH YILDIZ TRANSFER ÖNEMLİ İŞLER YAPTI

Gençlerbirliği'nin bu sezon yaz transfer dönemi ve ara transfer döneminde yaptığı transferlerde Emrah Yıldız büyük rol oynadı. Gençlerbirliği yaz ve kış transfer dönemlerinde bu sezon 28 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Daha önce bir diğer başkent ekibi MKE Ankaragücü'nde de çalışan Emrah Yıldız, 2019-200 sezonunda İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün şampiyon olduğu sezon önemli katkı vermişti.

Emrah Yıldız, Trendyol 1. Lig'in bitimine 7 hafta kala Gençlerbirliği'nden ayrılırken başkentin kırmızı - siyahlı ekibi oynadığı 27 maçta aldığı 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 40 puan topladı ve 9. basamakta bulunuyor. Play-off iddiasını sürdüren Gençlerbirliği 6. sırada bulunan 44 puanlı Bodrumspor'u yakalayarak Süper Lig mücadelesini sürdürmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER